Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

18 de març 2014

"Miss Sarajevo" (George Michael)

Avui recupero una cançó del passat.
Jo la vaig descobrir en un disc de George Michael farcit de cançons tranquil.les i delicioses amb suaus arranjaments orquestrals, totes elles versions d'altres autors: "Songs from the last century".
Després vaig saber que era un tema original del Bono d'U2 que havia interpretat ell juntament amb el tenor Luciano Pavarotti i que estava basada en uns fets històrics: durant la guerra de l'antiga Iugoslàvia a Sarajevo, on morien diàriament centenars de persones, es va organitzar un concurs de bellesa en què la guanyadora i la resta de participants van fotografiar-se amb una pancarta que deia "Don't let them kill us" (No deixeu que ens matin).
Però a mi m'agrada més la versió de George Michael...

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Aquesta si que recordo haver-la escoltat en alguna de les nostres vetllades, junt amb la resta de disc, i coincideixo totalment amb la teva valoració. Té una potència i una intensitat molt fortes, i tot el CD és un treball molt rodó.

Eladi Martínez ha dit...

És un disc molt elegant i té alguna altra versió que sortirà aviat al picalapica... (acabo de penjar-la...)
Eladi