Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

26 de nov. 2013

Odio els dilluns

Odio els dilluns!
Els dilluns pleguem més tard que els altres dies, a les 7 h de la tarda. Entre naps i cols arribem a casa a les 8 h tocades (després de recollir els nens de casa de la Mari) i llavors, cansats i estressats, hem de fer-los dutxar i sopar a correcuita.
Els nens estan cansats de tot el dia i al mateix temps no ens han vist en tot el dia i això origina una barreja de mandra i esverament que fa que tot costi.
A més a més el dilluns és el dia que l'Anna se'n va a Moià amb unes amigues a entrenar a bàsquet i sobre les 9 h. ella marxa i jo em quedo amb tot el percal. I que consti que no és cap retret, eh? Però tot coincideix els dilluns.
Molt sovint acabem tots histèrics i els nens se'n van a dormir entre bronques i males cares... i llavors jo em quedo accelerat, estressat, agobiat... 
Odio els dilluns!

I quan pensava això vaig tenir el record difús que hi havia una cançó que tenia un títol semblant. Vaig anar a "Sant Google" i la vaig trobar: "I DON'T LIKE MONDAYS" de THE BOOMTOWN RATS (el grup de Bob Geldof).
I vaig descobrir que aquesta cançó la van fer a partir del que va dir una noia de 16 anys (Brenda Ann Spencer) a California després d'haver estat disparant el fusell que li havien regalat per Nadal -fins que va acabar tota la munició- sobre tothom qui entrava a la seva pròpia escola des de la finestra de casa seva (vivia just al davant).
Va matar dues persones (el director i el conserge) i va ferir 8 alumnes.
I quan la van detenir i li van demanar per què ho havia fet, va dir: "No m'agraden els dilluns... només ho vaig fer per animar-me el dia..." (llegir tota la història)

Us asseguro que jo no faré això, però... odio els dilluns!
Us deixo amb el vídeo:


5 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

A mi tampoc m'agraden massa els dilluns, tot i que és el dia en què ja torna a començar el compte enrere pel merescut canvi de rutina del cap de setmana!

Gran cançó! Ara feia temps que no la sentia....

Eladi Martínez ha dit...

Roger, la sort és que ara mateix, de dilluns, me'n queden 2 de "fotuts", però després els següents seran molt més agradables...
I ara aquí podríem posar-hi el "Holidays" de la Madonna... ;-)
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

A mi tambéeeeee!!! Aquest any per Nadal torno a tenir "vacances de mestre!" Holidaysssss!!!!!

Eladi Martínez ha dit...

Molt bé, Roger!
Tindràs vacances "de mestre", hi haurà neu a les pistes... només faltaran les peles per pagar els forfaits, oi?
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Correcte!!!!
A veure si fem una trobada, aprofitant que tots esterm de vacances... ;-)