Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

20 de gen. 2013

Roc i Ona, campions

Avui la notícia és un atac de bava, de "amor de padre"... ja em disculpareu...
Avui s'ha celebrat el cros escolar de Calders. Corríem a casa i... tant el Roc com l'Ona han quedat tercers de les seves categories, millorant qualsevol resultat anterior.
Ens ha fet molta il.lusió veure com corrien amb totes les ganes i l'esforç i acabaven veient-ho recompensat i pujaven al podi per primer cop a recollir un trofeu de mans de la seva professora d'Educació Física (l'Ana Belén, la noia que veureu a les fotos) i amb els aplaudiments dels seus amics i veïns.

Molt bé, Roc i Ona, sou uns campions!!!








6 comentaris:

Miles ha dit...

Si voleu, demà us porto pitets del meu Jordi.

ENHORABONAAAAAAAAAAAA!!!

Petons de colors.

Miles

Unknown ha dit...

moltes felicitats campions

Josep i Mª Dolors ha dit...



!!ROC i ONA!!!! Molt bé Campeons, Axó hens agrada qué sigueu uns bons campeons, ques el fruit de la constancia, Moltes Felicitats i una fort´abraçada. Joasep i Mª Dolors

Anna ha dit...

Mooooooootles felicitats Roc i Ona. Sou els cracks de casa!!!

Susana A. ha dit...

Molt bé! Felicitats :)

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies a tots els que heu compartit la nostra alegria!
Eladi