Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

2 de gen. 2013

L'esperança és el regal

Me n'he assabentat tard, però volia deixar-ne constància.


Diversos artistes del panorama musical català han participat en la cançó “L'esperança és el regal”, un projecte de caire solidari, els beneficis del qual es destinaran a l'Hospital Sant Joan de Déu.

La cançó ha estat composada per Miquel Abras i la interpreten Elena Gadel, Amelie, Dolo Beltran (Pastora), Sara Pi, Helena Miquel, Teràpia de Shock i Jofre Bardagí, acompanyats dels cors d'infants, voluntaris i professionals de l'Hospital.

L'Hospital Sant Joan de Déu necessita del suport de la societat per tirar endavant projectes de recerca, innovació, divulgació, cooperació, així com programes no assistencials que no reben finançament públic. Entre aquests es troben els pallassos d'hospital, els músics, els voluntaris, els tallers d'art o les intervencions assistides amb gossos, entre d'altres. Es tracta d'activitats que fan que l'estada dels infants a l'Hospital sigui el més agradable possible.

La cançó “L'esperança és el regal” s'ha editat, juntament amb el videoclip, en un DVD que es ven als punts de venda habituals a un preu de 3€ des de principis de desembre. Els beneficis es destinaran a finançar els projectes de l'Hospital.
Aquesta iniciativa solidària compta amb el suport desinteressat dels artistes, així com de la productora Música Global Discogràfica, l'estudi de gravació 44.1, el realitzador del videoclip, Joan Lluís Arruga, i altres entitats, com LightSound, Lastcrit i Patik que han col•laborat en el rodatge.
Tots ells han fet possible que la producció, la distribució, la gravació i la difusió de la cançó i del vídeo promocional no hagin representat cap cost per l'Hospital.

2 comentaris:

Pilar ha dit...

Estimats reis d'Orient:
Per aquest Nadal porteu molta salut per a tota la meva família i amics, i en especial per a l'Anna, Eladi, Roc i Ona, perque sempre que els he necessitat e ls he tingut al meu costat.
Petons decolors

Eladi Martínez ha dit...

Pilar (suposo que Pilar T.), moltes gràcies pel teu comentari TAN MACO, sensible i agraït. Ens ha agradat molt!!
I que tinguem tots un bon 2013!