Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

3 de nov. 2012

Tardor

A mi m'encanta l'estiu. Quan comença a fer fred i s'escurça el dia normalment reacciono amb una barreja de tristesa, nostàlgia i enuig i començo a esperar que torni a venir el bon temps de la primavera.
Però aquest any ho estic vivint de manera diferent... no sé... com un espectador que frueix d'un espectacle... Vaig contemplant els canvis, m'hi vaig adaptant i aconsegueixo gaudir de la nova realitat.

Primer vaig veure com algunes plantes notaven la tardor abans que les altres i era un canvi estimulant i preciós...

Després vam omplir el garatge de llenya. I vam gaudir d'aquella olor i la visió d'aquells troncs aliniats i esperant el seu torn per cremar...
Vam anar al bosc a buscar bolets, sense massa il.lusions de trobar-ne, només per passejar i gaudir de la pau del bosc, de la contemplació de la natura... i ens ho vam passar molt bé.
I un altre dia vam anar a un altre bosc i vam collir castanyes i passejar enmig d'un paisatge preciós...



I vam encendre la llar de foc. I vam gaudir de la seva escalfor, però sobretot, de la seva companyia, del seu caliu, de la visió hipnòtica de les flames i les brases... de la calma, placidesa i harmonia que pot desprendre's al seu costat....





Tot això és la tardor... 
...tampoc no està tan malament!!!!

3 comentaris:

Miles ha dit...


Mmmmmmmmmmmmm.....

Espera que ho torno a llegir!

Petons de colors

Miles

Susana A. ha dit...

Mmm, castanyes...
Si, la tardor també mola :)

Eladi Martínez ha dit...

Miles, Susana,
CARPER DIEM, disfrutar del que tenim a cada moment!
Petons de colors!
Eladi