Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

14 de nov. 2012

L'enginy de l'humor polític

Els últims mesos hi ha hagut molt moviment social i polític a Catalunya. Se n'ha parlat molt als mitjans de comunicació, hi ha hagut declaracions i contradeclaracions, fets i paraules, però per a mi un dels aspectes més interessants de tot aquest moment històric és la capacitat de reflexar la realitat (o almenys una interpretació de la realitat) a través dels acudits gràfics, barrejant informació, opinió, enginy i humor.

Al llarg d'aquest temps n'hi han hagut alguns que m'han fet molta gràcia o he trobat molt encertats i avui us els exposo aquí en forma de petit recull tot i que segurament ja els devíeu haver vist.
Perdoneu que no hagi tingut el temps d'anar recollint-ne l'autoria. És per això que no les cito, tot iq ue en alguns casos ja consta dins del mateix acudit.

La realitat supera la ficció.

Cada cop que obren la boca neixen més independentistes.

La Constitució: arma i cadena.

La metàfora del Titanic dóna per a molt.


Es pot dir més alt, però no més clar.

Impossible de connectar dues realitats tan diferents.

1 comentari:

serrasoler ha dit...

Encara que ja les hagués vistes, encara em provoquen admiració