Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

23 de febr. 2011

Tinc curiositat... qui sou?

Avui deixem-nos de transcendència...
Ja fa més d'un any que funciona aquest bloc i mica a mica he anat aconseguint un cert públic que em llegeix amb una relativa periodicitat.
Sé que el llegeixen alguns familiars, amics i companys i com que el mateix bloc disposa d'un servei d'estadístiques, sé que tinc una mitjana d'entre 20 i 30 visites diàries, però hi ha algunes coses que em tenen intrigat...
Mireu aquesta estadística que recull les visites rebudes els darrers 10 mesos:

És lògic que la majoria de visites vinguin de l'Estat Espanyol i que hi hagi moltes visites de Brasil perquè allà hi ha el meu germà Sergi que és un lector assidu, però:
* qui hi ha als Estats Units i a Alemanya que va mirant aquest bloc? Són moltes visites per ser casuals, no?
* I d'entre aquestes gairebé 5000 visites "nacionals", segur que tinc alguns lectors a qui conec o de qui no m'ho pensaria mai...

O sigui que tinc curiositat i US DEMANO, si em voleu seguir el joc, que els que de tant en tant passeu pel picalapica, em feu un comentari a aquesta notícia dient: "Hola, sóc la Maria de Ripoll i vaig anar a parar per casualitat al teu bloc però em va agradar i ara me'l miro cada setmana" o alguna cosa per l'estil. Suposo que la majoria dels que ho fareu sereu els que ja em consta que em llegiu, però em faria il.lusió descobrir alguns lectors que a hores d'ara no sé que tinc.

Bé, espero que aquesta crida a la participació tingui una mica de resposta. Vinga, va, animeu-vos que serà divertit tenir una mica d'interacció. I els que siguin molt tímids per deixar aquí públicament el seu comentari o no sàpiguen com es fa un comentari, poden enviar-me un correu privat a emarti12@xtec.cat.

I us deixo amb l'estadística de les notícies que han tingut més visites en aquests darrers 10 mesos, algunes de les quals són ben sorprenents (si cliqueu sobre el gràfic el podreu veure una mica més gran).

5 comentaris:

Anna ha dit...

Aquí Anna de Calders. Llegeixo regularment i escric en aquest bloc, nomès de tant en tant, quan em deixes l'ordinador....ja, ja,ja,....

Txetxu ha dit...

Salut mestre!

...aqui el Txetxu de Paranacity,"Copavianant"...(...i a vegades tornant!...)

El teu bloc és un petit plaer gairebé diari.
M'agrada entrar-hi i passejar-m'hi!

Algunes vegades escric i envio...,d'altres escric i m'enrotllo tant i tant,que ho acabo apagant!

Abração!
Txetxu

Miles ha dit...

Toc, toc, toc...

Jo sóc el Miles, de Sant Joan de Vilatorrada (Bages).

M'agrada entrar al teu blog perquè sempre aprenc de les teves paraules, de les teves inquietuds, dels teus comentaris plens de sensibilitat...

Y porque me gusta!!!

Ànims i endavant!!

Petons de colors

Miles

Mª Dolors ha dit...

Hola Sr. Picalapica:
És per seguir-te el teu joc, ja sé que no em busques a mi, doncs no sóc als Estats Units ni a l'altra part del món, ni sóc la Maria de Ripoll, però alguna cosa per l'estil, doncs "Cada dia que puc em llegeixo el teu bloc" (Si no puc cada dia, el dia següent faig doble).
Bona nit i un petó.
Mª Dolors de Cal Rovelló

pilar ha dit...

Fa descubri que el secriura i lleguir es el mes guai