Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

11 de febr. 2011

Capicúa

Només dura 3 minuts i mig...
"Capicúa" és un curtmetratge del realitzador català Roger Villarroya (Barcelona, 1985), que ha guanyat el Gran Premi del Jurat del Jameson Notodofilmfest en l’edició del 2010.

S'ha de veure des del principi fins al final. I si es veu tot... la cinta descobreix un dels grans secrets de la vida humana: la dependència radical que tenim els uns dels altres al principi i al final de les nostres vides.

"Capicúa" es un homenatge fet art a la solidaritat de totes les persones que amb paciència, afecte, sacrifici, disponibilitat i dedicació fan possibles que no es trenqui aquesta cadena de l'amor que vincula una generació amb la següent.