Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

8 d’ag. 2010

Deute pendent: el primer any de l'Ona

Ara fa ja més d'un any (9-7-2009) que en aquest bloc vaig penjar un vídeo amb imatges del primer any de vida del Roc. Més d'una persona em va fer notar que era una injustícia que hi hagués aquest reportatge del Roc i no hi fos també de l'Ona. Jo mateix era conscient d'aquest fet i tenia clar que volia solucionar-ho quan tingués temps.
Durant més d'un any he tingut aquesta tasca a la carpeta de "Tasques pendents" i avui, per fi, puc esborrar-la. Dono les gràcies a l'Anna que m'ha ajudat a fer aquest vídeo amb el programa "PhotoPeach" i per acabar només una explicació de la música que he triat per acompanyar el vídeo de l'Ona, que és el "Corren" dels Gossos. Quan l'Ona era petita li cantàvem la tornada d'aquesta cançó adaptant-li la lletra i quedava així:

"Ona, què fas a la tumbona?
Tu que ets la més bufona...
...on vols anar a parar?"

Quins records!!! Que petita que era i com passa el temps!!!
Espero que us agradi aquest salt de nostàlgia cap al passat.

El primer any de l'Ona on PhotoPeach

2 comentaris:

riki ha dit...

Molt maco! Trobo k sta especialment divertida a una foto k té els cabells de punta...vaja bitxo!!

Eladi Martínez ha dit...

Divertida i... amenaçadora. Sembla que avisi "prepareu-vos, prepareu-vos,que us les fotré per totes bandes..." ;-)
Eladi