Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

31 d’ag. 2010

Calafell 2010

Hem passat 17 dies a Calafell i els hem ben aprofitat. I com ja he comentat altres vegades no és pas que haguem fet moltes coses, però hem estat junts, hem gaudit de la mútua companyia sense presses, ens ho hem passat bé, hem somrigut molt, hem descansat...
I com que no he posat peus de foto us explico algunes de les coses que podeu veure en l'àlbum Picasa del final de la notícia:
- hem celebrat el sant del Roc i el 40 (!) aniversari de l'Anna, amb els respectius muntatges i regals.
- hem tingut la companyia dels avis Josep i Mª Dolors tots els dies i del Guiu i la Rat gairebé 10 dies.
- els 3 cosins han dormit junts a la mateixa habitació amb la tieta Rat.
- el Roc va anar al Diver (parc d'aventures del Vendrell) a fer d'aprenent d'escalador amb el Pol (el fill de la Sònia, companya de feina).
- hem tingut algun dia de tempestes, llamps i trons.
- els nens han fet bombolles de sabó, han fet volar estels, han fet castells a la sorra (i no només el típic castell omplint la galleda de sorra sinó obres més ambicioses com una reproducció del Pont de Besalú o una casa per als Teletubbies), han tingut una barca que han fet servir més aviat de banyera, han menjat crispetes, han anat al boti-boti, han passejat amb patinet, han anat a parcs infantils a la sorra...
- hem fet una passejada d'una hora i mitja amb el trenet turístic de Calafell.
- hem admirat les obres dels artistes de la sorra, sobretot una d'un cocodril que ens va deixar bocabadats.
- vam fer 2 visites: al Càmping Stel de Roda de Barà (impressionant piscina infantil) per passar la tarda-vespre amb el Jordi, l'Agnès, la Cèlia i la Mireia; i al Càmping Els Prats de Montroig del Camp per passar el dia amb la Jemina, l'Àngel, l'Oriol i el Dídac.
- hem descobert la cançó "Soy una taza, una tetera..." que escoltàvem, cantàvem i ballàvem a l'hora de sopar per evitar que alguns s'adormissin sense haver acabat de sopar.

I, a part d'aquestes coses més extraordinàries, allò que deia al començament: descansar i passar-ho bé. Vacances en família tranquil.les i profitoses. Potser un altre dia us explico el que he fet a nivell més personal (tocar la guitarra, llegir, anar de concerts...), però avui us deixo amb les fotos familiars.