Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

6 de set. 2023

"32 de març" (Xavier Bosch)

 



32 DE MARÇ
Xavier Bosch
Ed. Univers

Xavier Bosch mai no falla. Escriu llibres gruixuts que no es fan llargs i aconsegueix endinsar-nos en històries rodones, precises i precioses on tot acaba encaixant.
En aquest cas la història passa a París on coincideixen la Barbara, venedora de drets literaris internacionals, i el Roger, fotògraf que li ocupa una habitació temporalment. Una nevada històrica els impedeix sortir de casa i provocarà que acabin explicant-se les vides i així descobrirem la principal protagonista, la Margaux. Ara és una àvia de vuitanta anys, però coneixerem com va viure la seva joventut en la París ocupada pels nazis.
L'amor com a única manera de superar el dolor per les ferides de la vida, un oboè i una enigmàtica foto ens mantindran viu l'interès fins a la última pàgina.