Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

4 de nov. 2020

"19 escalones: el crimen de la bibliotecaria"

Aquest divendres, 6 de novembre, a les 22:15 h., al programa "Equipo de investigación" de La Sexta, dediquen el programa al  cas de la mort de l'Helena Jubany. Com bé sabeu els lectors d'aquest bloc, estem molt implicats en aquest cas per l'amistat que teníem amb la Montse Careta, a qui van acusar injustament d'aquesta mort i van tancar a la presó, on va acabar suïcidant-se.

Aquest passat mes de setembre uns reporters del programa van estar investigant i gravant el material per elaborar aquest programa. També van passar per Calders i ens van gravar a l'Anna i a mi que, com sempre, vam col·laborar en tot el que està a les nostres mans a aclarir aquests llunyans fets dels quals sempre hem cregut que la Montse és innocent.

No hem vist el muntatge final i en tenim moltes ganes. Després de l'enrenou que va provocar l'emissió del programa "Crims", en el qual també vam col·laborar, esperem que l'emissió d'aquest programa que veuran encara més milions de persones, pugui donar una empenta més per arribar a saber la veritat del que va passar i qui van ser els culpables reals.



2 comentaris:

Judit Martinez Codorniu ha dit...

Volia a esperar a escriure després d'haver vist el programa del dia 6,a la Sexta.Com sempre,molt professional,molt ben editat,ben plantejat i amb la tensió final de veure que finalment algú el localitza novament a Sabadell i veure'l passejant pel carrer.Sembla que es van esclarint dubtes i que ara és més fàcil perdre la por i parlar.
Les famílies i amics de Montse Careta i Helena Jubany,porteu ANYS demanant justícia i plantejant incoheréncies.....ni m'imagino que déu ser ni com us deveu sentir quan veieu que finalment se us escolta,fa cas i la història comença a agafar solera i adeptes i anem sumant recolzament....
Ara és fàcil,la societat som així,el difícil era fer soroll quan els jutges es negaven a fer proves caligràfiques a tothom implicat....
Moltes felicitats per no defallir,i desitjo que en breu,família i amics pogueu assaborir una justícia ben merescuda.....
Ànims!!

Eladi Martínez ha dit...

Judit, moltíssimes gràcies pel suport!
Eladi