Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

28 de maig 2018

El temps és el millor regal

Dies enrere, un dijous a la tarda, vaig tornar de deixar el Roc al futbol i vaig aprofitar que em quedava sol a casa per anar a portar LA CALDERINA a un veí subscriptor amb qui ara no ens veiem quasi mai.
Vaig trucar a la seva porta i em va sortir a rebre dient-me:

- Què? Vols passar una mica o tens pressa com sempre?

I jo, que sovint li he de dir que tinc pressa i només li deixo la revista i marxo pitant, vaig pensar que aquell dia no em venia d'aquí i podia passar un moment.
Vam seure a la seva terrassa. Feia una tarda agradable. I vam començar a xerrar... De la seva salut, del Roc i l'Ona, dels seus fills, una mica de política, de mancances municipals, de coneguts comuns... I va semblar que la dimensió "temps" començava a córrer a una altra velocitat, a un ritme molt confortable i agradable...
M'hi trobava genial allà parlant amb el Joan...
Al moment de marxar i acomiadar-nos, va passar per davant de casa un amic comú. Es va aturar i ens vam posar a xerrar tots tres entre rialles i somriures... Va ser fantàstic!
De sobte vaig mirar l'hora i vaig pensar que l'Anna no sabia res d'on era. Li vaig enviar un missatge i va ser com si tornés a la realitat. Aviat vaig anar per acomiadar-me i tornar a casa, però em va quedar la sensació que aquella estona que havia estat amo del meu temps havia estat meravellosa: ni mòbil, ni rellotge, ni preocupacions de cap mena. Només gaudir de la conversa i l'amistat i deixar que tot fluís sense haver previst res ni esperar-ne res.
Aquest és el gran tresor...
...el millor regal...
El temps!

4 comentaris:

Pons ha dit...

el meu temps també es molt valuós però tot i així tens la sort que a vegades el gasto llegint el teu blog, quin luxe!

Roger Berenguer ha dit...

Aquells petits grans moments!

Eladi Martínez ha dit...

pons007, serveixi aquesta reverència tardana per agrair l'immens honor de les teves generoses visites i sàvies paraules...
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Roger, tens raó... els petits grans moments... tan senzills de generar i tan difícils d'obtenir amb el maleït ritme de vida infernal...
A veure si aquest estiu n'aconseguim materialitzar algun...
Eladi