Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

13 d’oct. 2015

"9N Som Tots" i "Ho tornaria a fer" *AMPLIAT*

Veig avui les concentracions de suport a les conselleres Joana Ortega i Irene Rigau en les seves declaracions davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).
M'enorgulleix i m'emociona aquest clamor popular de suport, les concentracions davant dels ajuntaments per llegir els Manifestos de rebuig a les querelles pel 9N, la reacció compacta d'una gran majoria del poble català que fa pinya al voltant dels seus representants.

Jo també vaig participar activament al 9N, vaig ser President de la Mesa de Calders i vaig desobeir les instruccions que des d'Espanya pretenien que ho deixéssim córrer.
I n'estic orgullosíssim!
I ho tornaria a fer!

I ara el TSJC es queixa que aquestes concentracions atempten contra la independència judicial. (?!!)
És increïble!! Com poden parlar d'independència judicial? És d'un cinisme descomunal! Aquestes instàncies judicials que es mouen teledirigides pel poder polític del PP ara tenen por de veure com el poble tanca files al voltant dels seus representants.
Els inquieta aquesta solidaritat, aquesta unitat, aquesta perseverança, aquesta constància, aquesta tossuderia, aquesta tranquil.litat, aquest tornar-se a aixecar després de cada batzegada, aquest continu creixement del suport intern i del suport internacional.

Però són cecs i segueixen fent veure que no se n'adonen.
El dia que obrin els ulls veuran que hem acabat sortint-nos-en i que som la República Catalana i que ja no tenen res a fer sobre nosaltres per molt que cridin, amenacin o rondinin.

Ens sobra la paciència i ens sobren les raons. No ens fan por i somriem davant l'evolució dels fets.

Acabo recordant aquell fantàstic 9N...

AMPLIAT!!
Un cop ja havia publicat he vist un vídeo de "Ara és l'hora" que la complementa molt bé i l'afegeixo al final.




1 comentari:

Roger Berenguer ha dit...

Ras i curt, són uns titelles del PP i hereus de l'antic règim. Com ja he dit al feisbuc, si no volen polítics a casa, que no facin ells política.