Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

14 de set. 2015

L'estiu del 2015

No hem parat aquest estiu!
Hem fet moltes coses!!
Algunes ja van quedar reflectides en aquest bloc, com el concert de les Macedònia o l'escapada a Andorra. Però n'hem fet moltes més...

Vam començar a fer unes escales a la part del darrera de casa, amb unes travesses de fusta; vam fer unes quantes visites a IKEA per començar a moblar el nostre nou estudi, al mateix temps que començaven a desmuntar l'antic estudi on algun dia traslladarem l'habitació de l'Ona; l'Anna va participar en un torneig de 3x3 de bàsquet a Moià i va aprendre a volar al túnel de vent d'Empúria Brava en un cap de setmana amb les seves amigues "Dominiques"; jo vaig fer un assaig matinal amb l'Albert (baixista) i el Marc (bateria) recordant les meves experiències musicals; el Roc va fer diverses excursions ciclistes amb el seu amic Lex; vam celebrar el sant de l'Anna; i, finalment, vam gaudir d'un mateix cap de setmana per separat: d'una banda el Roc i l'Ona a Gualba amb els cosins Martínez i, de l'altra, l'Anna i jo en una escapada a Malgrat de Mar.


Un cap de setmana vam passar-lo a la casa rural de Can Cabañó (espectacular!) amb els Alarcón. Vam visitar els Aiguamolls de l'Empordà, vam banyar-nos a la platja de Roses, vam visitar el monestir de Sant Pere de Roda, una pinzellada de Figueres, vam banyar-nos a la piscina de Llers i... vam gaudir d'una casa realment acollidora i molt ben decorada.


Com que el Roc i l'Ona es van quedar amb ganes de visitar el Museu Dalí de Figueres, un altre cap de setmana vam tornar-hi els 4 de casa. Vam anar al Cap de Creus, vam banyar-nos a Portlligat, vam instal.lar-nos en un alberg de Figueres, vam fer la visita nocturna del Museu Dalí i, l'endemà, vam visitar el Museu del Joguet i vam tornar-nos a banyar a la platja de Roses abans de tornar a casa. Un cap de setmana molt aprofitat!


I finalment, com cada any, vam tornar a passar els últims dies d'agost a Calafell. I allà, a part del mateix de cada any, vam viure experiències noves... El Roc i l'Ona van començar a col.laborar amb la logística familiar, rentant plats...vam anar al parc d'aventura "Diver" del Vendrell... vam surfejar i jugar a ping-pong pels descosits... l'Ona va agafar angines i  jo vaig tenir un còlic i una infecció d'orina i les medicines van estar presents en molts àpats... i l'Anna i jo vam fer un curs de paddle sup amb el qual vam començar a engrescar el Roc i l'Ona...


Ara que alguns dies ja són rúfols i plujosos i ens comencen a amenaçar amb la tardor, ve de gust recordar aquestes fotos d'un estiu espremut al màxim!!

4 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

M'has deixat sense alè! I pensar que en una entrada de fa uns dies et preguntaves si eres un bon pare! Mare meva quin estiuàs que us heu "tirat"! Me n'alegro moltíssim que l'hagueu expremut al màxim!
Visca!
... espero que la "rentrée" d'avui no hagi estat molt dura! ;-)

Roger.

Mª Dolors i Xep ha dit...

Eladi,!!
Quin reportatge tan guapo!!
Com més el miro més m´agrada, i gràcies per poder-ne gaudir en algunes ocasions. I que vosaltres en pugueu distrutar molts anys.
Petons de colors

Eladi Martínez ha dit...

Roger,
sí hem fet moltes coses aquest estiu, això és irrefutable però tampoc és garantia d'excel.lir en la paternitat... allò de la quantitat i la qualitat...
Una abraçada!
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

"Suegros"!!
gràcies pel comentari i les floretes!!!

Eladi