Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

8 de set. 2015

Ja falta poc!


Fa anys que anem fent passes en aquesta direcció i ara vénen uns dies molt importants per acabar d'avançar una mica més.
Aquest divendres la VIA LLIURE, que espero que sigui una nova demostració massiva, festiva i pacífica dels anhels de llibertat del poble català. Des d'avui ja oneja una nova banderola al meu balcó... i ja en són 3, ara mateix...

I després, el 27 de setembre unes eleccions importantíssimes, en les que espero i desitjo que la suma de JUNTS PEL SÍ i la CUP superi la majoria absoluta i això sigui l'empenta definitiva per començar a fer l'última etapa d'aquest camí que fa uns anys que caminem amb fermesa, amb arguments, amb alegria i amb moltíssima il.lusió.

Falta poc. Poquet, poquet.
Els que compartiu els meus desitjos, no defalliu: ara és l'hora!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina mandra lo del cursor. Algú em vol fer el meu? Hauria de ser blau, gràcies

Eladi Martínez ha dit...

pons007,
al de Calders que anem amb l'autobús organitzat per l'ANC del poble ens el donaran fet... elis-elis...
Va, a veure si l'any que ve ja no hem de fer tants pastorets...

Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Esperem no haver de fer pastorets l'any que ve, esperem-ho!!!

Eladi Martínez ha dit...

Ho espero, Roger, però et dic una cosa: si l'any que ve encara no ho hem aconseguit, però hi som més a prop, jo em tornaré a posar la samarreta que faci falta i tornaré a estar al peu del canó. Fins que calgui!
Eladi