Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

8 d’ag. 2015

Sóc Candidat Pel Sí

Em sembla que mai no havia demanat el vot per cap partit polític, però ara faré una excepció.
M'he fet "Candidat Pel Sí", dono suport explícit i públic a la coalició que han format ERC i CDC, juntament amb moltes persones de la societat civil (ANC,Omnium Cultural...) i ho faig perquè estic convençut que aquest és l'únic instrument que ens han deixat per poder exercir el nostre dret a decidir un futur diferent per al nostre país.
Vull que Catalunya sigui un país independent i per això necessitem que una majoria de catalans expliciti aquest suport i la manera més contundent que això sigui així és que "JUNTS PEL SÍ" tingui una gran majoria el 27S. Si aconseguim això després no em serà tan important si el president de Catalunya ha de ser en Mas, en Jonqueras, en Romeva o en Baños... Jo el que vull és que Catalunya sigui un país independent i per això vull que les eleccions les guanyi "Junts pel Sí". I que ho faci de manera clara i contundent.
I per això m'he fet candidat pel Sí.
I per això us demano el vot per a aquesta formació.
I us encoratjo, si aquesta ja és la vostra idea, a que també us feu "Candidats pel Sí"

El 5 d'agost, en un acte al Parc de la Ciutadella, Raül Romeva va demanar 13.500 candidats pel sí, com una manera simbòlica de demostrar que per cadascun dels 135 diputats del Parlament de Catalunya es podien trobar 100 persones favorables a la independència. I en 24 hores es va assolir el repte.
La gent no para d'apuntar-s'hi i ara ja s'ha plantejat un nou repte que estic segur que s'assolirà en poques hores: superar els 40.930 voluntaris que hi va haver el 9N.
En una imatge us demostro com està el mapa de "Candidats pel Sí"... gairebé tots els pobles de Catalunya han aconseguit ja tenir alguns candidats i el mapa és una epidèmia de punts vermells.



Em sembla que no us he de dir res més.
Us deixo l'enllaç a la plana web de "Junts pel Sí" des d'on podeu fer-vos candidats: Junts pel Sí
I us deixo el meu "pòster electoral" amb les meves raons per votar "Sí"


I el vídeo de la campanya:


Si ja ho teniu clar... feu el pas!
Si heu de reflexionar, reflexioneu... però tan de bo us acabeu adonant que com a estat independent tenim un millor futur que dins d'una Espanya que no ens valora, ni ens respecta, ni ens ajuda.
Visca Catalunya lliure!

P.S. I si penseu diferent, seguireu tenint el meu respecte perquè a Catalunya tothom hi és benvingut.

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Ara que he tornat de vacances vaig a fer-ho immediatament.
Com dius, a Catalunya tothom és benvingut, fins i tot els covards, els mesells i els que tenen un "síndrome d'Estocolm" que no els deixa veure més enllà...

Eladi Martínez ha dit...

Roger, espero que ja siguis un dels 40.000 Candidats pel Sí.
Ara és l'hora i hem d'anar a totes!
Eladi