Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 de jul. 2015

Andorra, l'escapada

Ara feia anys que no marxàvem uns dies els 4 de casa al juliol. La crisi i les retallades ens havien fet quedar a casa per prudència. Però enguany semblava que ens havíem recuperat una mica i vam pensar que ens podíem permetre marxar 3 dies. I vam triar un destí que ha resultat fantàstic: Andorra!!

El que hem fet aquests 3 dies em sembla difícilment superable partint d'una doble premissa inicial: a Andorra hi ha un clima molt més benèvol que a la Catalunya Central i els paisatges són im-pres-sio-nants!!
A més a més, amb la companyia de viatges "La Rateta Que Escombrava l'Escaleta" hem trobat la millor qualitat-preu del mercat.

Vam trobar un aparthotel a Ordino i vam fer el següent pla d'activitats:

DILLUNS 6
Dinar de picnic al parc natural de Sorteny i petita excursió per un entorn privilegiat (recomanació de la Pilar Camins que no ens va pas decebre). A més a més el tracte del guarda que regenta la caseta d'informació del Serrat, a l'entrada del parc va ser excel.lent.
A la tarda instal.lació als Apartaments 3000 d'Arans (Ordino).
Al vespre sopar a Andorra la Vella amb la Mercè Arderiu, una amiga de l'Anna que viu allà i ens va fer de cicerone (gràcies, Mercè!)

DIMARTS 7
Des de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda vam passar el dia a Naturlandia, un parc de Sant Julià de Loira on vam poder veure animals (estar a mig metre d'un ós i veure llops, línxs, daines, cérvols...), baixar amb pneumàtics per tobogans, conduir jeeps de pedals i Buggys reals, desplaçar-nos per un segur i espectacular Airtrekk (circuit aeri d'aventura), llançar-nos per una llarga tirolina i, sobretot, baixar pel Tobotronc, una mena de muntanya russa per entremig del bosc on puges durant 10 minuts de la cota 1600 a la cota 2000 i llavors fas un vertiginós descens durant uns 5 minuts. És espectacular, totalment segur i pots escollir la velocitat a la qual baixes... Per exemple, el Roc tenia por de baixar i, quan vam aconseguir que ho provés, va voler repetir 5 vegades!!
Un consell, és millor començar per la Cota 2000 on hi ha els animals i després baixar a la cota 1600 on hi ha el Tobotronc i la majoria d'activitats. La majoria de gent ho fa a l'inrevés i llavors fas moltes més cues.
Sortint del parc vam anar a fer un berenar-sopar al Viena d'Andorra la Vella perquè a les 9 havíem d'estar a punt per veure el nou espectacle del Cirque du Soleil a Andorra: "Scalada Storia". El Roc i l'Ona no havien vist mai cap espectacle d'aquest circ i tots vam quedar al.lucinats. Números d'una gran perfecció tècnica i màgicament guarnits amb tots els detalls (música, vestuari, il.luminació...). Un espectacle màgic i total!

DIMECRES 8
De 11 a 2 del matí el vam passar a Caldea, el parc d'aigües amb piscines interiors i exteriors, jacuzzis, banys indoromans (aigua freda i calenta), saunes, banys turcs, aquamassatges... Vam quedar ben estovats i ens ho vam passar d'allò més bé descobrint una altra cosa nova per als nens.
Després vam anar a dinar al llac d'Engolasters i havent dinat vam fer una excursioneta pel voltant del llac abans d'emprendre el viatge de tornada.

Una escapada de 3 dies molt ben aprofitada i on ens ho vam passar molt bé.
Us deixem un grapat de fotos perquè vegeu que és veritat tot el que us he explicat.

5 comentaris:

Anna ha dit...

Una escapada FANTÀSTICA..!!!

Xep i Mª Dolors ha dit...

Molt bé!!
Gaudiu-ne i aprofiteu això no passa sempre...els nens es fan grans molt depressa.
Petons de Colors
Xep i Mº Dolors

Roger Berenguer ha dit...

Osti que maco, que hi anava cada estiu quan érem nanos no hi havia pas tantes activitats. És veritat que el paisatge és espectacular i el clima més benèvol...
L'espectacle del Circ du Soleil està també molt aconseguit, l'he vist cada any que l'han fet i sempre sorprèn.
És un país que val la pena gaudir!

Seguiu vivint l'estiu "a tope!!!"

Roger

Miles ha dit...

Jo preocupat per si l'incendi anava cap a casa vostra... i vosaltres..."Viva la Pepa!!"
Millor així.
El Roger té raó... gaudiu tots quatre d'aquests moments perquè són irrepetibles.
Bon cap de setmana. Jo marxo al Parador Nacional de Torredembarra...
Petons de colors.
Miles

Eladi Martínez ha dit...

Anna, Xep, Mª Dolors, Roger, Miles... torno a mirar les fotos i em ratifico en que va estar moooolt bé. Gràcies per compartir els meus moments de felicitat i alegrar-vos-en per mi i els meus.
Petons de colors!
Eladi