Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

31 d’oct. 2014

Sóc voluntari el 9N


Avui no vull escriure gaire. Les imatges i els fets parlaran per ells mateixos.
El 9N hem de votar.
Em vaig inscriure com a voluntari, un dels més de 40.000 que vam respondre a la crida.
Avui he rebut un correu que em comunica que seré vocal a la mesa que hi haurà a Calders.


Jo seré a un cantó de la taula i espero que tots vosaltres passeu per l'altre cantó. El 9N ha de ser una nova demostració de democràcia pacífica i convençuda, de suport majoritari a una idea: volem ser consultats i una bona majoria volem la independència.
El govern del PP actua de manera maldestra i prepotent, amb tot el joc brut que li permeten els instruments legals que fa servir per als seus interessos.
Artur Mas acaba de fer una roda de premsa i tanco la notícia amb algunes de les frases que en destaca el diari ARA.

Foto treta del diari ARA en la seva versió digital
1. "Un govern que primer en fa escarni i en fa broma i després ho impugna, és un govern que ha creuat la línia del ridícul. Si tant greu era com ara ens diuen, em pregunto: per què no ho van fer aleshores? Què volen suspendre, l'acció dels voluntaris? No són funcionaris, són voluntaris que s'apunten voluntàriament"

2. "El govern central està actuant amb abús de poder i de dret. Està utilitzant el TC d'una manera impròpia i maldestre, fent-li fer un paper que no li pertoca, perquè no li pertoca resoldre conflictes polítics que s'han de resoldre des de la política"

3. "Quan el govern critica que el 9-N no tindrà prou garanties, està actuant amb una dosi manifesta d'hipocresia. Qui actua per impedir les garanties democràtiques és el propi govern espanyol. És com si a un li trenquen una cama però després li diuen: vas coix"

4. "Completarem l'operatiu de cara al procés participatiu per estar plenament preparats, donarem les instruccions als serveis jurídics perquè estudiïn les accions legals contra el govern espanyol per l'abús de poder i per protegir les competències de la Generalitat en matèria de participació ciutadana i em reservo la opció de convocatòria extraordinària del Pacte Nacional pel Dret a Decidir"

5. "El que el govern espanyol vol aturar no es pot aturar. No estem aplicant el decret suspès pel TC. I no és un referèndum i molt menys encobert. És un procés de participació totalment al descobert"

6. "Pretenen crear confusió i por per desprestigiar el procés polític català. Vull fer una crida general al poble de Catalunya perquè el 9-N donem, tots plegats, una gran lliçó de democràcia i civisme"

7. "No sé si és del tot casual que es gesticuli ara amb el 9-N quan hi ha hagut aldarulls a Madrid sobre processos d'irregularitats que han estat reconeguts. També pot ser que hagin vist que la unitat es recomponia i això els atemoreix"

8. "Estic en condicions de garantir que tot el dispositiu estarà preparat. La voluntat és total. Però no sabem on pot arribar el govern espanyol"

9. " L'operatiu dels Mossos serà un operatiu normal que s'organitzaria en una jornada d'aquestes característiques, com quan hi ha una gran manifestació o esdeveniment"

10. "Recorrerem a l'ordenament jurídic espanyol, que no està respectat pel propi govern espanyol"

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Clar i català,Eladi. No es pot dir més alt ni més clar!

Eladi Martínez ha dit...

Ja no hi ha marxa enrere. El 9N ja és aquí i estem preparats!
Eladi