Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

11 d’ag. 2014

"Heaven" de Simply Red

Aquests dies que tots mirem poc o molt el cel perquè ens diuen que podem veure una Lluna extraordinàriament  gran i brillant m'ha tornat a venir el cap una cançó antiga. Ja la vaig fer servir per donar-li una pista a l'Anna del regal de l'aniversari de casats (la visita a l'Observatori Astronòmic de Castelltallat) i ara ha tornat a aparèixer o sigui que ho interpreto com un senyal per compartir-la al picalapica.
Es tracta de la cançó "Heaven" dels britànics "Simply Red", un grup de soul i rhythm and blues que destacava per la veu "negra" d'un cantant blanc com Mick Hucknall.
Segurament molts l'havíeu sentida alguna vegada, però potser no sabíeu (jo tampoc) que aquesta cançó no és original dels Simply Red, sinó que és una versió d'un tema dels Talking Heads.
Espero que us agradi!
P.S. La foto de la notícia l'ha fet l'Anna d'aquesta Lluna que aquests dies ens recomanen tant de mirar...

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Felicitats a l'Anna per la foto, i a tu per la selecció musical. Una altra peça "vuitantera" que fa bo de recordar!

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies dobles, Roger, tu sempre tan atent!!
Eladi