Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

28 d’ag. 2014

Esmorzars de Calafell

Dietistes i seguidors d’un vida sana, abstingueu-vos de llegir aquesta noticia perquè potser podria ferir la vostra susceptibilitat…

Fa 26 anys que estiuejo a Calafell amb l’Anna i la seva família (des que vam començar a sortir...) i amb els anys s’han establert alguns costums que ja és impensable que puguin fer-se d’una altra manera i un d’aquests costums són els esmorzars.
A Calafell els esmorzars tenen el seu ritual propi i són un petit plaer en sí mateix.
Per començar, cada dia pa tendre acabat d’anar a comprar juntament amb el diari.
A continuació una pota de pernil de la que cada matí se’n van fent uns quants talls que formen part de l’esmorzar.
I finalment, els dos plats d’esmorzar. M’explico.
En primer lloc l’esmorzar salat. Aquest pa tendre sucat amb tomàquet i acompanyat del pernil acabat de tallar i qualsevol altre tipus d’embotits que hi hagi per la nevera: fuet, bull, formatge, xoriç...
I després, l’esmorzar dolç. Poden ser croissants farcits de nocilla, coca, xuixos de crema, magdalenes... i llavors la llet amb cereals o el cafè.
Després d’aquest esmorzar, ja estem a punt per afrontar un llarg dia de platja i tenim energia suficient per arribar fins a l’hora de dinar que sovint és molt tard.

Que aprofiti!



3 comentaris:

Anònim ha dit...

A l'estiu aquests petits plaers es poden parmetra pq ja es durant l'any que s'ha de vigilar prou.
Que aprofiti!!!!

Roger Berenguer ha dit...

Que aprofiti família, i que vagi molt bé la tornada!

Eladi Martínez ha dit...

"Anònim", Roger... s'ha acabat la bona vida. Demà ja esmorzo a Calders amb el que trobem i... sense veure el mar... sniff
Eladi