Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

5 de maig 2014

Pawel Kuczynski

He descobert un d'aquells artistes gràfics impressionants, com en el seu dia vaig fer amb Joan Brossa, Tang Yau Hoong, Chema Madoz o Giuseppe Colarusso.
Es tracta de PAWEL KUCZYNSKI.
He començat a mirar les seves obres i a cadascuna augmentava la meva admiració per la capacitat de condensar en una il.lustració tant de missatge i enginy. M'ha costat molt fer una selecció d'imatges per incloure aquí al bloc i de fet n'he acabat posant moltes. Però abans una pinzellada sobre l'autor.

Pawel Kuczynski és un il.lustrador polonès nascut al 1976 (actualment té 38 anys). Graduat en Belles Arts, ha rebut 92 premis nacionals i internacionals de caricatura i il.lustració, inclòs el premi “Eryk” de l'Associació d'Il.lustradors de Polònia.
Sota una primera impressió de dibuix còmic, les seves obres amaguen una gran càrrega de reflexió i crítica sobre seriosos problemes socials, polítics, culturals i mediambientals de l'actualitat. Té una gran capacitat d'observació i una immensa creativitat i imaginació. Treballa únicament amb llapis i aquarel.les (prescindint de les possibilitats que li donarien les eines informàtiques) i els seus dibuixos no incorporen cap missatge escrit, però això no li impedeix que puguin interpretar-se arreu del món i, per tant, tinguin una gran difusió a través de les xarxes socials.
Amb els seus dibuixos plens de contingut, denúncia i sàtira pretén sacsejar consciències i contribuir a canviar una mica el món

He descobert l'obra d'aquest artista a través d'una entrada de facebook:
http://www.numaniaticos.com/los-dibujos-de-paul-kuczynski/

La plana-web de l'artista és:
http://pawelkuczynski.com/index.php





















3 comentaris:

serrasoler ha dit...

No el coneixia. Certament, és molt bo!

Roger Berenguer ha dit...

Una descoberta molt interessant!

Eladi Martínez ha dit...

Jaume, Roger,
estem d'acord.
De tant en tant la xarxa encara ens guarda sorpreses estimulants.
Gaudim-ne!
Eladi