Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 de nov. 2012

Humor cooperatiu

Va: avui una xorrada.
A la meva escola cada any els alumnes de 4t d'ESO venen polvorons i bombons per recollir diners per al viatge de final de curs. Als mestres ens passen classe per classe i ens fan la comanda.
L'altre dia, l'Antonello (creatiu i divertit, que sempre en té una per dir o per fer) va penjar la llista de les comandes perquè cadascú pagués i recollís la seva.
Va encapçalar-la amb aquest títol:
Tothom sap que "polvo" té un significat de caràcter sexual. i que pot tenir com a conseqüència el "bombo". La conya estava servida.
Jo havia demanat una caixa de polvorons i una de bombons i per tant  a la llista hi posava:

ELADI = 1 polvo, 1 bombo

I jo vaig pensar: 100 % d'efectivitat!!
I després vaig pensar en les diferents possibilitats: polvos sense bombo i bombos sense polvo.
I vaig voler contribuir a allargar la broma a partir de la idea inicial de l'Antonello:




Es veu que a alguns els ha fet gràcia però que als més joves els faltaven referents bíblics ( "què és Sodoma i Gomorra?") o cinèfils ("qui és Buffalo Bill?"). 
Sigui com sigui hem fet una sessió d'humor cooperatiu: un comença, un altre ho continua i ves a saber si algú altre encara hi tindrà alguna cosa més a dir.
I això és tot. 
Ja us he dit que avui era una xorrada...