Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

19 de gen. 2011

Ulleres

Fa dos anys a la revisió mèdica de la feina vaig tenir la primera consciència que la meva vista començava a necessitar ajuda. Una visita a l'oculista em va dir que ja tenia vista cansada (vorejava els 40 anys) i em van fer unes ulleres per utilitzar-les davant de l'ordinador i per llegir...
En aquests dos anys he tingut la sensació contínua que anava perdent vista (tant de lluny com d'a prop) i aquestes vacances vaig voler confirmar-ho amb una nova visita a l'oculista.
Efectivament, les moltes hores davant l'ordinador, juntament amb les poques hores de dormir, han agreujat una mica els meus problemes de visió. No és encara una cosa alarmant (una mica d'hipermetropia i una mica d'astigmatisme), però si suficient per recomanar utilitzar les ulleres, amb la graduació corregida, de manera permanent.
Crec que mai no he ridiculitzat ningú pel fet de portar ulleres (allò de dir-li "Gafitas", "Cuatro ojos", "Rompetechos"...) i per a mi no suposa cap problema ni contrarietat haver de portar-les. O sigui que, sense enrotllar-me més, us presento el nou Eladi que veureu a partir d'ara... ara que ja fa una setmana que les porto a totes hores.

2 comentaris:

riki ha dit...

ostres eladi! la foto frontal és molt catxonda,trobo que és molt divertida, còmica...amb la foto de perfil ja tens un aire més intel·lectual, més elegant...diumenge ja et veure en directe, i res, ja sou un més a la família. Fer anys té coses com aquestes...tot fos això...

Eladi Martínez ha dit...

Apa, després de les fotos, avui ja has pogut comprovar l'efecte real "en directe".
Per a mi no pasa d'anècdota i no m'hi sento gens estrany.
A reveure.
Eladi