Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

23 d’oct. 2010

Ja ha passat un any

Acabo de penjar una noticia sobre l'obra de teatre que vaig anar a veure el divendres, però he mirat l'agenda i he vist que avui fa un any que vaig fer l'assaig de concert a Calders.

Això per al món és un fet insignificant però per a mi va ser molt important i no volia deixar de fer-ne esment. Vaig tornar a cantar i tocar la guitarra en públic després de molts anys de no fer-ho. Vaig passar-m'ho molt bé. Gràcies a aquell assaig després vaig fer un concert al gener en que vaig poder actuar davant de molts amics i tot plegat em va fer molt feliç.

Jo encara me'n recordo i encara em domina el sentiment d'agraïment cap a tots aquells que em vau fer costat en aquells moments.

I si algú vol recordar aquell fet aquí teniu els enllaços a les notícies que vaig penjar en aquell moment.

Eladi-unplugged

Valoracio del concert del 23-10-2009

4 comentaris:

Riki ha dit...

FELICITATS!! i que per molts anys segueixis mantenint la il·lusió, creativitat, pasió... per repetir-ho.
Per quan el pròxim concert? Hauriem de començar a trobar alguna excusa per fer-ho, no?

Eladi Martínez ha dit...

Moltes gràcies,
jo els concerts els faig "a demanda" o sigui que quan sorgeixi alguna oportunitat, em poso a preparar-lo i sant tornem-hi, que ja sé que uns quants incondicionals sempre els hi tindré.
Depèn de vosaltres...
Eladi

Miles ha dit...

Com es diu...

Davant esdeveniments tan importants com aquest, simplement..

"Yo estuve allí!!"

Miles

Eladi Martínez ha dit...

Miles,
gràcies per ser-hi SEMPRE.
Petons de colors!
Eladi