Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

12 d’oct. 2010

Fotos curioses

Des de sempre que a l'Anna (a la "meva" Anna, si és que hi ha Annes d'algú) li ha agradat fer fotos. Gairebé sempre allà on anem ella hi va amb la seva càmera i va fent fotos i més fotos. Amb tant de temps, poc o molt hi ha acabat entenent, i de tant en tant fa algunes fotos que m'agraden molt.

Aquest estiu a Calafell en va fer una dels nens dins de l'armari que em va agradar molt. I aquest cap de setmana que vam estar a la Garrotxa en va fer una altra d'aquelles que em van cridar l'atenció.
Avui les comparteixo aquí al bloc i dono públicament les gràcies i l'enhorabona a la fotògrafa.
(M'he permès de posar-hi uns títols en clau d'humor).

1.- Ho heu endreçat tot?


2.- Pizza tres estacions

(fotografies d'Anna Alarcón i Salvador)

2 comentaris:

Anna ha dit...

Caram, sincerament m´ha sorprès aquest article. Penso que no n´hi ha per tant, ni molt menys, nomès de tant en tant en faig alguna de bona, tot i que aquestes, per mi no són de les millors.
Gràcies!!!

Eladi Martínez ha dit...

Jo no puc dir que hi entengui de fotografies. Segur que moltes fotos tenen una bona llum, una bona composició i d'altres coses que no sé valorar.
Per a mi aquestes tenen (apart que tècnicament estiguin ben fetes o no) un "plus". Són suggeridores i divertides.
Per això les destaco.
Ara bé, hi ha gent que hi entén més que jo i a vegades sento que et diuen que fas bones fotos, eh?
Vinga, ens veiem ara tot sopant (té conya això que ens estiguem enviant missatges a través dels comentaris del bloc...)
Eladi