Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

25 de set. 2010

Murphy treballa fi

Coneixeu les lleis de Murphy, oi? Allò que si cau una torrada untada de mantega, segur que caurà del cantó de la mantega i si una cosa pot sortir malament sempre sortirà malament i en el pitjor moment...
Doncs en el meu cas Murphy s'ha concentrat en boicotejar la meva assistència a un concert de ELS AMICS DE LES ARTS.

D'entrada s'ha de dir que a mi em fa mandra anar de concert gaire lluny de casa. No sóc dels que acostumi a anar de concert a Barcelona. Si el fan a Manresa o per aquí a la vora, bé, però si no, em costa desplaçar-me. Així doncs, quan vaig adonar-me que m'agradaven molt "Els Amics de les Arts" i que tenia moltes ganes d'assistir a un concert seu vaig haver d'esperar a que aquest concert es produís pels meus entorns...

1.- Per Sant Jordi van venir a tocar al Kursaal de Manresa. Era l'ocasió perfecta!! però resulta que jo acabava d'arribar de colònies, després de 2 dies de no veure els nens ni la dona i no era plan de deixar-los amb la rosa i el llibre i marxar corrent de concert, oblidant-me d'ells. Primer intent fallit!

2.- Al juliol vaig assabentar-me que venien a tocar a Rajadell i tornava a ser una ocasió excel.lent, però vaig mirar l'agenda i el concert era la mateixa nit que havíem de llevar-nos a les 5 de la matinada per agafar l'avió cap a Mallorca i era inviable... Segona decepció!

3.- Avui, 24 de setembre tocaven a Santpedor en un concert doble amb el Cesk Freixas, a un preu molt popular i en una proposta molt llaminera de concert "de taverna" amb taules, espelmes, botifarrada... Una hora i quart abans del concert estava allà i m'he trobat amb una cua de gent que feien fila cap a un cartell que deia "No es vendran les entrades fins les 22'20 h.". He trobat uns coneguts i m'han explicat que durant la setmana s'havien exhaurit totes les entrades anticipades i que ara, en compliment de la llei, en posarien a la venda una petita quantitat: 55!! Cada persona de la cua podia retirar fins a 3 entrades i semblava força clar que no n'arribarien per nosaltres. Tot i així ens hem mantingut a la cua i hem anat avançant i avançant fins que, cinc persones abans que ens toqués, les entrades s'han acabat definitivament. Altre cop amb un pam de nas!! A la tercera no ha estat la vençuda!!

M'he assabentat que el divendres 19 de novembre a les 23'30 h tocaran a EL SIELU de Manresa.
Aconseguiré esquivar la vigilància de Murphy o altra vegada trobarà la manera de fotre'm el concert enlaire? I si és així què creieu que passarà aquest cop?
  • Em posaré malalt?
  • Es posaran malalts els Amics de les Arts i suspendran el concert?
  • Hi haurà una nevada antològica i em quedaré sitiat a Calders?
  • Un OVNI m'abduirà quan baixi cap a Manresa?
  • .....?....
Podeu fer les vostres apostes!!

2 comentaris:

riki ha dit...

Jo crec que aquesta vegada és la bona i que podràs gaudir del concert plenament, creuaré els dits per tu!

Eladi Martínez ha dit...

Tan de bo que tinguis raó...
ja en tinc ganes!
Eladi