Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

27 de gen. 2010

Concert Eladi del 23 de gener: reportatge fotogràfic

Gràcies a la col.laboració desinteressada de 4 persones que van fer fotos durant el concert, avui us puc oferir un petit reportatge fotogràfic. Vull donar les gràcies als 4 fotògrafs que són l'ANNA ALARCÓN, el PABLO NAVARRO, el MILES BORJAS i l'ELENA PLANAS.
El reportatge comença amb la decoració de la sala i l'escenari buit i llavors hi ha tot un munt de fotos de mi cantant o presentant les cançons. En algunes es pot veure el públic que hi havia, en d'altres es pot apreciar el joc de llums de l'escenari (més d'un va comentar que es projectaven unes ombres al meu darrere que a vegades recordaven les ales d'un àngel...) i en la majoria la meva cara de concentració mentre interpreto les cançons. Al final n'hi ha una en que baixo de l'escenari tot cofoi, una amb els Martínez (pare, germanes i conseqüències) i unes quantes de la jam session final que vam fer a les tantes de la matinada quan ja ho havíem desmuntat tot i abans d'anar a dormir.