Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

2 de set. 2009

Creuer a ritme de jazz



El 9 d'agost vam poder fer efectiu el regal que li havia fet a l'Anna: un creuer a ritme de jazz.
Se surt del port de Barcelona, just al costat de les Golondrines, embarcant en un catamarà on pots estirar-te en unes xarxes que hi ha a la part de proa que et permeten descansar relaxadament a pocs centímetres del mar (també hi ha seients normals per als menys agosarats). Un saxofonista va ambientant la sortida amb melodies de jazz. Quan és l'hora el vaixell surt (en el nostre cas a les 8 del vespre) i va navegant fins que surt del port i arriba a "aigües obertes". Llavors s'atura el motor i es despleguen les veles. I així, a vela, amb tot el seu silenci i la seva màgia, es fa un petit recorregut fins a la torre Mapfre, resseguint la costa barcelonina. Si el dia és clar (no va ser el nostre cas) coincideixes amb la posta de sol. I al cap d'una hora i mitja retornes al lloc de sortida després d'haver viscut una experiència molt agradable i relaxant.
Totalment recomanable!

Jo la vaig trobar a través de la web "muchomasqueunregalo.com",però es pot contractar a meitat de preu directament als creuers Orsom (consultar plana-web).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que romàntic!!!És una cosa que m'apunto i que no descarto de compartir amb el Dani.Moltes gràcies per la sempre vàlida informació.
Judit