Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

15 d’oct. 2011

D'oca en oca fins a Tang Yau Hoong

A vegades, a internet, i sobretot en el món dels blocs, passa això. D'oca en oca i tiro perquè em toca. Entro al bloc Hijas perezosas per veure què hi ha de nou.
És un bloc que segueixo de fa temps i sovint hi trobo coses interessants i estimulants a diferents nivells (música, publicitat, moda, fotografia, art...). Per exemple en una de les seves darreres entrades hi havia un vídeo molt ben fet on s'explicaven 25 maneres diferents de posar-se un mocador (si teniu 5 minuts, feu-hi un cop d'ull). Bé, miro la llista de blocs que segueix l'autora de les Hijas Perezosas i em pica la curiositat per un.
Hi entro i descubreixo un bloc que m'agrada tant que l'afegeixo a la llista dels que seguiré jo: El espejo lúdico. L'autor planteja reptes lingüístics, problemes de lògica, entreteniments enginyosos, curiositats gràfiques... M'agrada.
I mirant quines són les darreres notícies que ha publicat ensopego amb aquest artista malaisi que pinta suggerents quadres com els que il.lustren aquesta notícia.
Es diu Tang Yau Hoong i, si en voleu gaudir més, podeu mirar les obres que té a la seva web. És totalment recomanable!!!!
Per cert, la imatge que encapçala la notícia correspon al quadre "Lost in Transition" (Perdut a la transició)
"Little Red Riding Hood" (Caputxeta Vermella)

"Dawn" (Albada)

"Skyzip" (Cremallera de l'horitzó)