Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

13 de maig 2022

Final Four de Bilbao: orgullós de ser del Baxi Manresa

El Baxi Manresa va disputar el passat cap de setmana (6-7-8 de maig de 2022) la seva primera Final Four Europea a Bilbao.

Va ser un cap de setmana vibrant i espectacular en què l'equip i l'afició van donar una lliçó d'esportivitat i valors de la qual vull deixar constància al bloc.

1.- L'afició va fer un desplaçament espectacular i massiu, de caire familiar. Es calcula que al partit de divendres hi havia uns 3000 animadors del Manresa i diumenge, a la final, cap a 5000. Pares, nens i avis van envair la ciutat de Bilbao, però la seva presència va ser festiva i cívica, sense provocar cap incident ni brutícia ni violència. Les autoritats i la població de Bilbao van felicitar i agrair el comportament de la nostra afició.



2.- En tot moment les relacions amb les aficions rivals van ser cordials i esportives, convivint alegrement, intercanviant càntics i fotos i mostrant-se el respecte que sempre hauria de ser desitjable.



3.- L'afició va mostrar el seu escalf a l'equip fent-los una rebuda massiva, sorollosa, festiva, plena d'energia, soroll i color en l'arribada al pavelló prèvia a cada partit.


4.- Dintre del pavelló i durant tot el partit, l'afició manresana va convertir el pavelló bilbaí en una rèplica del Congost, animant amb càntics, crits i aplaudiments el nostre equip, que van poder jugar con si ho fessin a casa. Va ser espectacular!


5.- Quan vam perdre la final, l'afició va reaccionar animant fantàsticament el seu equip i cantant amb veu ben alta i clara el càntic "Un dia de partit". Seguidament es van posar a felicitar l'equip rival amb crits unànimes de "Tenerife!, Tenerife!" en una preciosa mostra d'esportivitat.

L'equip del Baxi Manresa es va quedar respectuosament a la pista aplaudint el seu rival mentre li entregaven la copa que ells no havien pogut guanyar.

Després del partit, quan els jugadors del Baxi Manresa marxaven capcots cap a l'autocar, van trobar-se centenars d'aficionats manresans que els aplaudien i els animaven, agraint-los l'esforç que van posar per guanyar la final, malgrat que al final no fos possible.

Tot això em va fer sentir un orgull immens de pertànyer a aquest club.

A nivell esportiu vam guanyar les semifinals al MHP Riesen Ludwigsburg per 55-63 i vam perdre la final  contra el Tenerife per 87-98. Chima Moneke va ser designat MVP de la competició i Pedro Martínez, millor entrenador.

Però això no ha estat pas el més important!

Força RESA! Quina temporada!!


3 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

No ho veurem pas mai més això! Llàstima de perdre-la!

Miles ha dit...

Amic Roger tens tota la raó. Això no es veurà mai més, perquè veurem, en tot cas, guanyar el "Resa".
Eladi, enhorabona per la teva flamant descripció, que, com sempre, ratlla la perfecció.
Petons de colorssss des de Torredembarra.
Miles.

Eladi Martínez ha dit...

Roger, Miles,
jo no sé si ho tornarem a veure o no. Vam guanyar una Copa del Rei i una lliga ACB i semblava que mai no podríem tornar a estar a un nivell tan alt. Aquest any ha estat un any espectacular i, qui sap, potsr d'aquí a un temps en pot venir un altre. Sigui com sigui em sento molt orgullós de l'equip i del comportament de l'afició a Bilbao!
Una abraçada!