Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

8 de des. 2021

Una joia

Aquí teniu una joia. I tinc ganes d'explicar el seu significat i com es va gestar, per poder-ho rellegir, passats els anys.

Aquest estiu, quan s'acostaven el sant i l'aniversari de l'Anna, rumiava amb què podia sorprendre-la, després de tants anys de relació i regals. Acabàvem de viure la mort de la seva mare i sabia que seria difícil que cap regal li fes massa il·lusió perquè el seu ànim estaria ple de la tristesa d'aquesta absència.

Aquells dies precisament estàvem buidant el pis dels seus pares i remenàvem objectes i records cada dia. I no sé com ni de quina manera em va venir una inspiració. Si li regalés una joia que li recordés els seus pares, allò si que li faria il·lusió! Evientment que la faria emocionar, però segur que li agradaria tenir un record físic dels seus pares que pogués portar posat.

En altres ocasions havia anat a Cris Joies i sabia que la Cris podria fer una cosa bonica si jo li portava una bona idea. Vaig pensar en coses que fossin petites per poder-les posar en un penjoll i al mateix temps significatives del Xep i la Ma Dolors. No em va costar gaire de decidir-me: un ham parlaria de l'afició del Xep per la pesca i un didal de la traça que tenia la Mª Dolors per la costura.

Amb la inestimable col·laboració de la meva cunyada Montse, vaig aconseguir aquests elements i vaig anar a veure la Cris per explicar-li la meva idea. De seguida va posar la seva sensibilitat i bon gust a la meva disposició per tirar-ho endavant i ben aviat em va proposar un parell d'idees d'entre les quals vaig triar aquesta:



Al cap d'un temps vaig poder anar a recollir el resultat acabat i em va encantar. Però llavors vaig haver d'esperar fins el 24 d'agost per regalar-li a Calafell el dia del seu aniversari. Només de veure la seva reacció quan va obrir el regal, vaig saber que havia encertat: allò era realment la joia que necessitava!


Al setembre vam anar a veure la Cris per proposar-li un petit canvi de disseny i finalment va quedar així:

Estic content que, a part del record interior que sempre té molt present, ara en certa manera pugui portar els seus pares amb ella, quan duu posada aquesta joia.

3 comentaris:

artur ha dit...

Vas encertar de ple, amb la teva bona idea !. Una bona joia amb molts records .
Felicitats ;)

Roger Berenguer ha dit...

Molt maca Eladi, quina bona idea per regalar-l'hi!

Eladi Martínez ha dit...

Artur, Roger,
moltes gràcies pel vostre reconeixement en forma de comentari.