Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

27 de nov. 2021

El moment del picalapica

Fa dies que hi penso: aquest bloc del picalapica està deixant de ser el que era. Mica a mica, com a procés natural. Estic passant de publicar unes 10 notícies cada mes a tenir mesos en què tan sols publico el conte mensual.

D'una banda no tinc el temps, però és evident que tampoc dec tenir la mateixa necessitat que tenia fins ara, perquè quan hi ha la necessitat o les ganes, el temps es treu d'on sigui.

El bloc ha estat sempre un recull de vivències i reflexions. A temporades ha estat més polític, a vegades més musical, a vegades més reflexiu, a voltes més familiar... I des de fa un temps la meva energia està més centrada en l'escriptura de contes i entre això i les obligacions habituals (família, escola, La Calderina..) no trobo els moments d'anar actualitzant aquest bloc.

Evidentment això deu provocar que el públic (el cert públic habitual que tenia) hagi deixat de passar-hi veient que no s'hi publicaven novetats i ho trobo molt lògic. He passat de publicar 154 notícies en l'any del confinament i les recomanacions diàries a tan sols 49 en aquest 2021 que estem a punt d'acabar.

No tinc cap conflicte ni patiment amb aquesta nova realitat. Penso seguir mantenint el bloc en funcionament i publicant-hi sempre que em vingui de gust. Perquè bàsicament el picalapica sempre ha estat un espai personal (tot i que obert a compartir-lo amb tothom qui volgués participar-hi com a lector o comentarista). Però també creia que en algun moment havia d'expressar en veu alta aquestes reflexions i deixar-les publicades, tot i que potser ja he fet tard i ja no les llegirà pràcticament ningú.

Doncs res, que qui volia novetats amb certa freqüència suposo que ja ha buscat altres llocs més prolífics i que sempre estaré agraït a tothom qui ha participat i vulgui seguir participant d'aquesta comunitat, tot i que creia que havia de deixar constància d'aquest canvi tan significatiu.

Acabo amb 2 imatges que deixen constància del moment:




7 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Bones reflexions Eladi! No pateixis, seguirem passant-hi per veure quins pensaments o experiències vas compartint amb tots nosaltres!

Abraçada forta família!

:)

artur ha dit...

Això va com va !. No t'amoïnis , et tenim fitxat i en quan escriguis alguna novetat, ens passem per aquí a fer xafarder ! hehehe
Un plaer llegir-te !!.
Bona setmana !!.

Miles ha dit...

No et preocupis. A la vida tot són situacions i estats d'ànim.
Sense anar més lluny, fa molts dies, mesos,... que no llegeixo. Tinc un pilot de llibres esperant perquè algun dia els obri.
Sé que els llegiré...
Igual que sé que també et llegiré a tu.
Petons de colorssss.
Miles.

Eladi Martínez ha dit...

Roger, Artur, Miles...
he de reconèixer que m'ha sorprès gratament la vostra ràpida resposta. Ràpida, comprensiva i mostra de suport incondicional. Em sento afortunat de tenir lectors com vosaltres.
Moltes gràcies!

Unknown ha dit...

Ausència plena de presència sempre!!
Hi som!!...hi ets!!...i els nostres camins en algun punt sempre es tornaran a creuar!
Salut!

Unknown ha dit...

Txetxu

Eladi Martínez ha dit...

Germanet! Gràcies pel teu suport i l'aclucada d'ull!