Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 de des. 2020

Els problemes, segons "72 kilos"

Fa poc temps que he descobert l'il·lustrador 72 kilos i en els seus dibuixos i els seus pensaments hi he trobat tota una filosofia de vida que comparteixo i admiro.

Mireu com hauríem d'afrontar els problemes, segons el seu punt de vista.

Ho trobo genial!








11 comentaris:

Judit Martinez Codorniu ha dit...

Visca 72 kg!!
M'encanta!!és que a voltes el ritme que duem no deixa veure que el que en diem un problema,pot ser una nova oportunitat per fer les coses diferents....
La societat hauria d'intentar deixar de ser tan drama Queen i aprendre més de les noves oportunitats,encara que d'entrada ens resultin abrumadores....
Gràcies per compartir,Eladi!!

Roger Berenguer ha dit...

Com sempre Don Óptimo, de debò que m'encantaria ser com tu, però costa.

Unknown ha dit...

Les vinyetes són molt bones, cada una supera a l'anterior. Els comentaris que fa la Judit són més grans que una catedral gòtica, que per altra banda trobo que són meravelloses.

Eladi Martínez ha dit...

Judit, gràcies per l'entusiasme. A mi el 72 kilos també me'l provoca amb la seva lucidesa i enfoc positiu de la vida. Ens ajuda a trobar la perspectiva per relativitzar les coses...

Eladi Martínez ha dit...

Roger, ser "don Òptimo" no és un do diví, cal esforçar-se cada dia per buscar l'enfoc adequat i intentar agafar perspectiva per resituar les coses perquè no totes són tan importants.
Una abraçada!

Eladi Martínez ha dit...

Anònim, per a mi aquest il·lustrador també ha estat una descoberta enlluernadora. Us el recomano molt (al Dos de Piques de Manresa podeu trobar i/o encarregar els seus àlbums, que no tenen desperdici)

Unknown ha dit...

M'agrada i hi estic d'acord, m'identifico amb la seva filosofia. Però tinc clar que mai he tingut un problema important per tant m'és fàcil veure-ho així.

Unknown ha dit...

Sóc la Riki germanet, veig que he escrit d'incògnit jejeje

Andréa ha dit...

M'agrada. Me recordo de Paulo Freire e os temas geradores... Perguntas para refletir, criar possibilidades, fazer mudanças, ler o mundo.

Eladi Martínez ha dit...

Raquel,
doncs jo també me'l crec i penso que és una filosofia que ha de servir SEMPRE, fins i tot en els problemes més greus... Tu tries la manera d'entomar les cartes que et dóna la vida...

Eladi Martínez ha dit...

Andrea, a mi també m'agrada molt!