Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

4 de febr. 2020

"Crims" a TV3


Dilluns 3 de febrer, s'ha estrenat el nou programa de TV3 "Crims", la versió audiovisual del programa de ràdio que Carles Porta ja va dur a terme amb molt d'èxit a Catalunya Ràdio. S'anuncia com un "true crime", una sèrie que relata crims reals ocorreguts a Catalunya en els darrers anys.
El programa de debut ens va oferir un doble capítol que relatava la fuga de Brito i Picatoste de la presó de Ponent i la llarga i angoixant persecució de les forces policials que van tardar més d'un mes en detenir-los, sense poder evitar que abans matessin una persona, a part dels dos Mossos d'Esquadra que havien ferit en la fuga.
El programa em va semblar d'una gran qualitat audiovisual, amb molt ritme i una excel·lent combinació de recreacions de molt bona factura (plans aeris i plans de detall molt suggerents), documents audiovisuals de l'època, talls de veu reals i narracions a posteriori dels protagonistes directes.
Però més enllà que el programa m'agradés, us en parlo perquè una de les històries que tractarà és la de la nostra amiga Montse Careta, injustament acusada de l'assassinat de la bibliotecària Helena Jubany.


Seran els capítols 9 i 10 que tenen prevista l'emissió a finals de març i en els quals vam col·laborar nosaltres, deixant-nos entrevistar pel periodista Pol Izquierdo als estudis de la productora Goroka.
Us recomano que estigueu atents a aquesta emissió per tal de poder-ne fer la màxima difusió i... qui sap... potser serveixi perquè algú que no ha parlat fins ara, s'animi a trencar el seu silenci...
Gràcies a tots!

1 comentari:

Roger Berenguer ha dit...

Hi estaré ben atent Eladi, a veure si al final s'aconsegueix pksar-hi u a mica de llum a tot plegat! Ànims!