Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

27 de gen. 2019

Un plàcid diumenge (batalleta)

Aquesta notícia va dedicada a tots aquells que no tenen criatures. I sense les obligacions familiars que es deriven del fet de tenir fills, gaudeixen de caps de setmana en que poden anar a dormir tard i llevar-se encara més tard, o fer mandres, o improvisar i anar a fer el vermut on vulguin...
Us vull explicar el meu plàcid diumenge, ara que el tinc molt recent...
El dissabte a les 23:00 h ja se'm tancaven els ulls al sofà perquè ens havíem llevat d'horeta per portar l'Ona a jugar a bàsquet (convocatòria a les 8'30 h, partit a les 9'15 h., victòria espectacular 98-40). Quan va acabar el partit de l'Ona vam agafar "el portante" i vam baixar a Artés on el Roc jugava a futbol (convocatòria a les 11'30 h, partit a les 12'30 h, victòria plàcida 5-1)... però això era dissabte i jo us volia parlar del diumenge...

El diumenge m'he llevat a les 7'45 h. Esmorzar, dutxa i amb l'Ona hem anat a buscar una amiga seva perquè estàvem convocats a les 10'45 al Prat de Llobregat a l'entrega de premis d'un concurs escolar en què havien participat. 77 km i una hora de trajecte.


Per sort hem aparcat de seguida i hem arribat d'hora. Hem anat a fer un cafè i uns cacaolats mentre esperàvem la resta de l'expedició. Hem assistit a l'acte i una de les dues classes finalistes de l'escola de Calders... ha rebut el primer premi! (Visca!!). Recollir el premi, fotos de celebració, però.. de seguida cap al cotxe perquè havíem de ser el més d'hora possible a Manresa a dinar.


Després de trobar l'enrevessada sortida de El Prat, 63 km de trajecte i en poc menys d'una hora érem a Manresa. Sobre les 14:00 començàvem a dinar, amb un petit inconvenient: entre 2 i 3 quarts de 3 havíem de tornar a marxar perquè el Roc jugava a... Guardiola de Berguedà.
Quan anàvem a començar a dinar han vingut a buscar l'amiga de l'Ona, l'hem baixat a acompanyar i llavors, més de pressa que corrents, hem dinat en format exprés i a les 14:45 h, amb el cafè a la gola, tornàvem a pujar al cotxe. I cap a Guardiola de Berguedà on el Roc jugava a les 15:30 h (l'Anna i ell ja hi havien anat pel seu compte).


Al cap de 45 minuts i després de recórrer 67 km més, hem arribat al camp municipal de futbol de Guardiola de Berguedà on hem tingut la sorpresa de saber que l'àrbitre havia arribat tard i el partit no començaria fins les 16:00 h.
El Roc ha jugat tot el partit i han guanyat contundentment 2-8.
Quan s'ha acabat de dutxar ens hem afegit a la llarga cua d'esquiadors que tornaven del seu dia de neu i, parant i engegant, hem anat fent camí fins a casa.


Els 64 km. que hauríem d'haver fet en 49 minuts, han acabat sent gairebé una hora i mitja pel trànsit dens i les retencions intermitents que hem anat arrossegant fins a Berga.
Finalment, a les 19:30 he arribat a casa (d'on havia sortit a les 9:00 del matí) després d'haver fet  uns 270 km per les carreteres de Catalunya, haver-me passat 4 hores i quart conduint i haver dinat amb un embut en menys de mitja hora.
Estic cansat del meu plàcid diumenge...sort que demà podré anar a treballar! ;-)

3 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Eladi sou uns parassos, m'he estressat només de llegir-ho!

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Roger... Sense saber com, t'hi trobes i vas tirant... jejeje...
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Si, si... però té mooolt de mèrit!