Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 d’ag. 2018

Alimentar l'esperit

Ahir vam anar a Barcelona a passar el dia i vaig aprofitar per... alimentar l'esperit...
Ja vaig explicar en una notícia anterior "Patates, arròs, llibres i discos" que jo amb llibres i discos era l'home més feliç del món i per això vaig aprofitar el dia a Barcelona per passar una estona per l'FNAC.
Abans a Manresa teníem botigues de discos (el mític Born12, el Pep i Cía...), però ara la cosa ha quedat molt desatesa i només se'n pot trobar algun a l'Abacus o al Bonpreu o al Carrefour... però molt poca cosa (de fet potser també hi ha molt poca gent que compri CD...).
I de llibres si que en tenim al Parcir, al Dos de Piques, a l'Abacus i a alguna altra llibreria petita, però sempre és un plaer passejar per una gran llibreria i anar badant sense pressa...
Si m'hagués deixat portar hagués omplert un cabàs de llibres i còmics i discos...i tot i així ja vaig fer una bona despesa: 2 llibres, 2 còmics i 4 CD... més els 2 llibres que avui han arribat per Amazon...
aliment per a l'esperit!!
Estic desitjant devorar-ho o millor paladejar-ho tot per gaudir-ne i créixer!!
Aliment per a l'esperit!
Us deixo amb imatges de la comanda i la cançó que dóna nom al darrer disc dels Sidonie: "El peor grupo del mundo"






2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Que aprofiti Eladi, i bones vacances!

Eladi Martínez ha dit...

Igualment! Enjoy!
Eladi