Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

22 de febr. 2018

Muixing amb els Caudellops al Port del Comte

Feia un any que ho teníem pendent...
L'any passat els vaig fer un regal sorpresa als de casa meva, que era anar a fer muixing al Port del Comte amb l'empresa caudellops. Vam concertar un dia i, a l'últim moment, ens ho van anul·lar perquè no hi havia prou neu.
Aquest any vam tornar-nos-hi a posar en contacte i vam aprofitar el dia festiu de la Llum a Manresa per fer-ho realitat.
Un dia excel·lent, amb molta neu, amb sol i amb molt poca gent (però mooolt fred, d'això no ens n'hem pogut escapar).
I el musher, en Maiol, un noi simpàtiquíssim i super atent ha estat tota l'estona per nosaltres.
L'hem ajudat a enganxar els gossos al trineu, hem fet les passejades d'iniciació i després hem anat a fer la visita al kennel, ens ha fet una excel·lent explicada, hem acaronat els gossos i l'hem ajudat a donar-los el menjar.
Una experiència molt recomanable i un vídeo perquè pugueu sucar pa amb l'olor... ;-)

3 comentaris:

Mª Dolors Salvador Gili ha dit...

Apa, que bé us ho heu passat tots quatre el dia de "La Llum" a la neu i amb els Muxins. Doncs me n'alegro molt i per molts anys us pugueu divertir tots plegats.

Roger Berenguer ha dit...

Molt bo el vídeo Eladi, i la banda sonora també! És veritat que va fer un dia genial!

Eladi Martínez ha dit...

Mª Dolors i Roger, gràcies pels comentaris!
Eladi