Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

15 de febr. 2017

Nou concert de Cèlia Vila


El 13 de gener us vaig anunciar un concert de la Cèlia Vila dins del concurs Llumplugged, organitzat per la sala Voilà de Manresa. Van actuar-hi vuit artistes i quatre van passar a les semifinals...
Doncs la Cèlia Vila és una d'aquestes artistes i aquest divendres 17 de febrer a les 23:00 h. ens tornarà a regalar la seva veu i les seves interpretacions, aspirant a sortir escollida per actuar a la finalíssima del diumenge 19.

A mi m'agrada molt com canta la Cèlia... I no sóc pas l'únic... Som molts els que trobem que té una veu preciosa i una gran solvència interpretant un bonic i variat repertori de versions de diferents estils... Penso que té possibilitats de classificar-se per aquesta final i fins i tot de guanyar-la, però tampoc no crec que hagi de ser aquest l'objectiu... L'objectiu ha de ser cantar tan bé com sap i fer-nos passar una vetllada fantàstica, com ja ha fet altres vegades... Després... que el destí decideixi si pot passar o no a la final.
Hi ha una part de vot popular per decidir qui passa a la final. I per això i per tal que se senti recolzada per un bon nombre de públic conegut és pel que anirem a sentir-la i us animo a que sigueu molts més qui també feu cap al Voilà aquest divendres.
Us garanteixo que us ho passareu bé!
Ànims, Cèlia! 
Fes-ho tan bé com tu ho saps fer! 
Passa-t'ho bé dalt de l'escenari i ens ho faràs passar bé a tots!

No sé si funcionarà aquest enllaç, però aquí podríeu escoltar una fantàstica versió: "Put your records on" de Corinne Bailey Rae. CLICA AQUÍ




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molta Cèlia però ni tan sols la vas posar en el teu equip ideal de l’altre post...

Eladi Martínez ha dit...

No n'hi ha prou amb una veu bonica per entrar al meu equip ideal... S'han de fer més mèrits... Però això no treu que la Cèlia canti molt bé i us recomani que aneu als seus concerts...
Eladi