Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

28 de set. 2016

Records d'estiu

Ja fa uns dies que ha començat la tardor i, des que vam tornar a començar a treballar, el ritme frenètic del dia a dia ha escombrat aquelles plaents sensacions dels mesos d'estiu.
Ara és el moment de recuperar-ne algunes a partir d'algunes fotos que fixin la memòria dels moments viscuts...

Entrevistar la Roser Oduber per a LA CALDERINA va ser una experiència enriquidora i interessantíssima.

Les vistes del pantà de Sau des dels cingles de Tavertet em van omplir de pau i oxigen.

Em va fer molta il.lusió aconseguir modificar uns prestatges i poder-los aprofitar per a l'estudi.

També vaig aconseguir acabar els graons d'una escala exterior amb paciència i els pocs coneixements de paleta que tinc.

Al Tibidabo vam passar una entranyable jornada familiar i pujar a la nòria de nit va ser bonic. I en va quedar aquesta foto... que m'agrada...

Aquest any a Calafell vam ser espectadors de primera fila d'un incendi forestal... amb final feliç.

Al parc aquàtic d'Aqualeon vaig patir un accident en impactar a gran velocitat contra el mur del final d'aquest tobogan. Per sort no va tenir conseqüències greus, però va ser un bon ensurt. La foto és de pocs segons abans d'impactar...

La desconnexió anual a Calafell és impressionant. La pau d'aquesta platja solitària de finals d'agost només amb les nostres petjades i les nostres cadires m'hi trasllada.

A la Festa Major de Calders vam participar en una Gimcana Rural que ens va deixar així de bruts i enfangats, però... va ser divertidíssim!

L'Ona va fer aquest bonic dibuix de l'església i els gegants de Calders que també m'agrada molt.

Per la Diada de l'11S vam posar el nostre granet de sorra participant-hi altre cop -i els que faci falta-. Enguany a Berga i més mal organitzada, però això no ens distraurà de l'objectiu: la independència!

La festa de les Noces d'or dels meus sogres va ser tot un èxit. Em quedo amb molts moments i bonics records, però també amb aquesta divertida foto dels 3 cosins a l'església buida, després de la cerimònia.

Com a regal sorpresa de les Noces d'Or vam fer una passejada en una espectacular limusina per Manresa.

El luxós interior apte per a 15 persones semblava una discoteca... Al.lucinant!

A finals de setembre vam tornar a visitar la platja de Calafell, fora de temporada i vam recuperar les màgiques sensacions de l'estiu... Hi haurem d'anar retornant al llarg de l'any quan flaquegin les forces...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan et paga el regidor de turisme de Calafell ?

Roger Berenguer ha dit...

Molt bon resum Eladi!

Eladi Martínez ha dit...

Roger, només són algunes de les jugades més interessants...jejeje
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

pons007, els tractes que tinc amb l'ajuntament de Calafell són estrictament confidencials... jejeje... Hi ha clàusules contractuals que m'impedeixen fer públiques aquestes informacions...
Eladi

Mª Dolors Salvador Gili ha dit...

Molt bé, Eladi, bon reportatge d´estiu, i que en alguns de aquests moments hem tingut la sort de poder-ne gaudir tots junts. Gràcies per haver-hi pogut ser.
Petons de colors

Eladi Martínez ha dit...

I que per molts anys, Mª Dolors!
Eladi