Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

18 de maig 2015

Eleccions municipals: gràcies!

Aquest cap de setmana he assistit als actes electorals de les dues candidatures que es presenten en les properes eleccions municipals a Calders.
Com ara fa 4 anys ("Eleccions municipals: agraïment") volia fer un post per agrair la feina desinteressada de totes les persones que ofereixen part del seu temps i energies a treballar de manera altruista en favor del poble. I ho faré.
Però d'entrada vull defugir qualsevol tipus de polèmica. No pretenc demanar el vot per cap de les formacions que es presenten. No pretenc fer crítiques públiques. No pretenc tenir cap veritat absoluta. Només vull donar les gràcies a un seguit de persones.

En primer lloc al que ha estat el nostre alcalde durant aquests darrers 4 anys: al Lluís Cerarols. Moltes gràcies, Lluís!
Per a mi has estat un molt bon alcalde. En el seu moment ja vaig donar suport públicament ("Prendre decisions: govern unitari") a la decisió que vas prendre de plantejar un govern unitari entre els regidors de la teva candidatura i els de CIU. Crec que va ser una bona decisió i crec que ha donat bons resultats.
Sé que això, entre altres coses, va provocar una divisió irreversible entre els membres de la Candidatura Democràtica de Calders i fins i tot, per a tu, un desgast personal considerable.
Sé que les coses han pres un rumb que t'ha fet prendre la decisió d'acabar donant suport en aquestes municipals als que van ser els teus adversaris en les anteriors. Sé que hi ha gent que t'acusarà de trànsfuga o de traïdor, però jo respecto i entenc les teves motivacions que, d'altra banda, has explicat públicament.
T'agraeixo tot el que has fet pel poble que estimes. Sé que quan has pres decisions sempre t'has guiat per la teva consciència i que has intentat ser just i representar la totalitat de calderins i calderines. He sentit crítiques cap a tu que sovint m'han semblat massa viscerals i poc equànimes, però, malgrat tot sempre t'he vist com continuaves treballant per Calders i els calderins buscant projectes que unissin tothom i sense defallir mai públicament.
Per això crec que mereixes el reconeixement i l'agraïment dels veïns de Calders, agraïment que has de compartir amb la resta de persones que t'han acompanyat en aquesta dura travessia: l'Esther Ruiz, el Pep Salvi, el Josep Fàbrega, l'Eduard Sánchez, la Teresa Pagès i el David Muñoz.
Gràcies a tots!

I passats aquests 4 anys ens tornem a trobar davant d'unes eleccions municipals i, malgrat la crisi econòmica que deixa tan poc marge de maniobra als petits ajuntaments, malgrat els maldecaps que suposa exposar-se públicament i haver de prendre decisions que sempre acaben disgustant un o altre, malgrat que això suposa dedicar moltes hores a l'ajuntament i deixar-hi energies i renunciar a moltes coses (família, aficions, tranquil.litat...), malgrat tot això, un grapat de calderins s'han animat entre ells i han format novament 2 candidatures: "Junts per Calders" i "Convergència i Unió".
Admiro i agraeixo a aquestes persones que s'han decidit a fer un pas endavant i ens ofereixen el seu temps, la seva energia i la seva bona voluntat per contribuir a tirar endavant el nostre poble.
Gràcies, Carme Torrescasana, a tu i a tot el teu equip.
Gràcies Eduard Sánchez, a tu i a tot el teu equip.

No sé qui "guanyarà" dels dos, però espero i desitjo que sigui qui sigui qui prengui possessió de l'alcaldia, sigueu capaços de col.laborar i de posar sempre per davant de tot, uns i altres, el màxim benefici i progrés pel poble de Calders i els seus habitants.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

només dos opcions? caram ja feu amb als EEUU

Roger Berenguer ha dit...

I crec que per un petit poble del Moianès com Calders fins i tot són massa...
Eladi m'ha encantat l'equanimitat del teu post, i comparteixo tot el què dius del Lluís Serarols ja que vaig tenir la sort de tenir-lo de mestre a la E.G,B. i em va deixar un molt bon record. Crec que és una gran persona, fet pel qual dedueixo que, picabaralles polítiques a part, ha hagut de ser un bon alcalde.
Que guanyi Calders.

Eladi Martínez ha dit...

Ja veus, pons007, només 2 opcions... Pensa que no arribem als 1000 habitants i ni tan sols han aparegut fantasmes del PP per fer una llista "de les seves"...
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Roger, massa no. Vam estar a punt de quedar-nos amb una única llista i penso que això tampoc no és bo. Pot ser perillós que uns de sols es sentin els "amos" del poble i puguin pretendre fer i desfer sense que ningú no els pugui controlar. Gràcies per la crítica favorable al post.
A reveure!
Eladi

Sagrari Sánchez ha dit...

Eladi, per fi he pogut llegir uns comentaris fets amb seny i neutralitat, persones com tu son les que fan falta per unir. Moltes gràcies !!

Teresa Pagès ha dit...

Eladi, de veritat que et felicito. Fins ara només he pogut llegir retrets i .....
Gràcies per explicar-te i ser neutral.
Si tothom actuessin igual les coses anirien millor, el més important és ser positiu.

Eladi Martínez ha dit...

Sagrari, Teresa, agraeixo els vostres comentaris favorables i les vostres felicitacions. El que em sap greu és que trobeu tan extraordinària i infreqüent l'actitud amb què he redactat aquesta notícia... Senyal que no anem bé...
Eladi