Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

7 de febr. 2014

Ha mort Tatiana Sisquella

Dijous 6 de febrer de 2014:
ha mort la TATIANA SISQUELLA.

35 anys!!

Puto càncer!!

La vaig conèixer a "La segona hora" de RAC1 i la vaig trobar divertida, enginyosa, alegre, enèrgica... Quan va marxar em va saber molt greu. Després vaig saber que lluitava contra un càncer... i que guanyava... La vaig retrobar com a articulista de l'ARA, en alguns programes de tele... Sabia que ara dirigia i presentava "La Tribu de Catalunya Ràdio" tot i que no havia sentit mai aquest programa.
I ara m'acabo d'assabentar de la seva mort i m'he quedat glaçat. Sense tenir-hi més del que he explicat m'ha sabut molt greu!!
I aprofito per enllaçar 2 articles seus que havien protagonitzat temps enrere dues notícies del picalapica. Com a petit homenatge i perquè els que no la coneixíeu, pugueu valorar el seu tarannà i el seu pensament sempre positiu i volent gaudir dels petits plaers de la vida.

Lluitava contra un càncer i al final... ha perdut!
Que sigui de les últimes!
Descansi en pau!



2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Puto càncer de merda!

En Pau Reposi!

Eladi Martínez ha dit...

Aquesta mort m'ha tocat com si fos d'algú proper. Tristesa i impotència!
I una conclusió i un desig de saviesa: Carpe diem!!