Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

7 de des. 2012

La Calderina

Ja la tenim aquí!
Ja tenim la nova revista de Calders i després de tants dies de feina i de secretisme sobre el seu nom i el seu logo ara ja es pot fer públic: es diu LA CALDERINA! (el logo proposat per l'Anna Pérez i el nom per la Martina Casabayó). I si cliqueu a la petita imatge de la portada que hi ha aquí a l'esquerra la podreu veure una mica més gran.
Unes setmanes després del llançament del "número zero" els membres de l'equip coordinador (Pilar Arnaus, Juli Mas i un servidor) vam reunir-nos per decidir l'esquelet del "número 1".
D'una banda vam incorporar tot d'idees que ens havia fet arribar la gent: receptes de cuina; elements del patrimoni; recull de naixements, defuncions i casaments; dades d'interès general (horaris del consultori mèdic, dels autobusos...).
D'altra banda vam donar sortida al màxim de col.laboracions que vam rebre en forma d'informacions d'entitats i d'escrits varis: narracions, poemes, opinions del lector, divulgació d'informacions d'interès general...
També vam donar continuïtat a algunes seccions com la dels Petits Plaers de Viure en un Poble com Calders.
I finalment vam incorporar noves seccions que esperem que tinguin bona acollida: revisitar articles de l'antiga revista que hi havia hagut a Calders del 1978 al 1983 que es deia "La Figuereta" i incorporar la rèplica dels "Petits Plaers" que es diu el Puto Pal de Viure en un Poble com Calders.

Tot plegat ens ha donat per a una revista de 40 pàgines que el diumenge dia 2 vam presentar en públic, agraint la col.laboració de tothom i demanant la complicitat i l'opinió de tothom per tal que pugui consolidar-se i tirar endavant com un producte al gust de tothom.

Han estat unes setmanes de molta feina, però, ara, amb la revista als dits i recollint el reconeixement i la felicitació dels veïns, em quedo amb una gran satisfacció i l'esperança que aquest projecte pugui tenir una llarga vida.

Us deixo amb algunes fotos significatives, almenys per a mi:

La capçalera amb el nou nom.
El nou logo de "La Calderina".
Una nova secció que pot donar molt joc.


El públic assistent a l'acte de presentació.
La taula dels ponents.
Entregant el premi a la creadora del nou nom de la revista: la Martina Casabayó.
Entregant el premi a la creadora del nou logo de la revista: l'Anna Pérez.
Aquest projecte és com un joc que hem de construir entre tots.
El "número 1" de LA CALDERINA.
Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible.

3 comentaris:

Anna ha dit...

Moltes felicitats a tot l´equip per aquest gran projecte. El treball i l´elaboració són molt bons, ara nomès falta que la gent el sàpiga apreciar i valorar, així n' asegurem la continuïtat.
Endavant!!

Pilar ha dit...

Felicitats a tots i totes. És important engegar nous projectes, marcar noves fites, tenir noves il.lusions, viure altres sensacions...tot això omple de veritat. La Calderina ha nascut en un moment complicat per moltes persones però també és un moment per omplir espais buits que generin conversa, controvèrsia,companyerisme... Esperem que puguem parlar-ne durant molt de temps.

Pilar

Eladi Martínez ha dit...

ANNA, moltes gràcies pel suport continu i indefallible.
PILAR (la de Solsona? la de Manresa? la de St. Fruitós? la de Calders? ja sou massa Pilars... us haureu d'identificar...) que el devenir escolti les teves paraules i puguem veure tots plegats molts números d'aquesta revista.
A reveure
Eladi