Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

4 de febr. 2009

Ves quina cosa: pica la Pica

Aquest bloc DE MOMENT és un espai de proves que va sorgir d'una primera sessió de formació l'hivern de 2009 i que potser es desenvoluparà en futures sessions de formació a l'entorn dels blogs (com aquesta d'aquest curset).
De moment només és això però espero que un dia esborraré tots aquests missatges i la faré servir a l'aula... o en faré un de nou...
El nom ve del fet que jo visc al carrer de la Pica... d'Estats i buscant quin nom posar-li que estés disponible... al final li va quedar aquest.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs a mi el nom de Picalapica em sembla del més divertit,a vegades el desti és a favor nostre i mira quina casualitat que estaven tots els noms ocupats i va quedar aquest.Per mi com si l'haguessis buscat expressament.