Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

24 de juny 2014

"Un dia qualsevol" (Tatiana Sisquella)

Avui és festa: Sant Joan.
Ens hem llevat tard després d'haver anat a dormir tard. He anat a córrer una mica sota un principi de pluja. Hem dinat amb una música de fons de llamps i trons i ara, havent dinat, sentint la remor de la pluja he assaborit un petit plaer que no puc evitar recomanar-vos: he llegit un parell d'articles de la Tatiana Sisquella i se m'han entelat els ulls, mentre un somriure m'escalfava el cor.
Aquesta és la meva recomanació: "UN DIA QUALSEVOL", el llibre que recull els articles que la Tatiana Sisquella va publicar al diari Ara. Aquí al picalapica ja vaig glossar la seva qualitat com a articulista i vaig plorar la seva mort ("Dia de l'aniversari lliure", "Vacances", "Ha mort Tatiana Sisquella", "La tristesa") .
Ara, sí encara necessiteu més arguments per llegir els seus articles, us deixo unes paraules que la Sílvia Soler li ha dedicat en el pròleg del llibre:

"...Hi descobrireu una mirada absolutament original. Una mirada que us cridarà l'atenció sobre les coses més senzilles, del dia a dia, allò que forma part de la nostra vida en l'àmbit més domèstic i personal. L'articulista és una pescadora d'instants lleugers. Observa, té curiositat, enfoca i subratlla allò que habitualment ens passa per alt perquè forma part del paisatge habitual, dels costums, de l'anar fent. I un cop ens ha il.luminat el detall, descabdella una reflexió aparentment senzilla, que sorgeix amb gran naturalitat i, finalment, ens esclata a la cara. Aleshores ens agafa per les espatlles, ens sacseja i crida: "Mira! Gaudeix! Estima! Viu!"..."