Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

31 de des. 2013

Final d'any: prova superada!

Publico aquesta notícia el 31 de desembre, últim dia de l'any 2013 per explicar com vaig superar la prova de final d'any.
Hi ha molts llocs on final d'any és una època de molta feina perquè hi ha tancaments de curs, balanços, etc.
En el meu cas, aquest novembre i desembre se'm van ajuntar vàries coses (com ja vaig anar insinuant i explicant en notícies anteriors), algunes són habituals de cada final d'any, algunes són periòdiques i d'altres van ser extraordinàries:
  • La Calderina-4. Com cada 4 mesos va arribar l'edició d'un nou número de la revista de Calders. A principis de novembre vaig dedicar moltes hores de tota una setmana a corregir, repassar, il.lustrar i anar penjant al dropbox d'internet tots els articles de la revista. També planificar la paginació i deixar clares totes les instruccions per als maquetadors. Al cap d'uns quants dies, quan van enviar les proves, va tocar un parell de nits de revisió a fons per detectar i corregir errors i deixar-ho llest per a la impremta.
  • Geroni OMS Tilton. En una notícia anterior ja vaig explicar detalladament tot aquest procés.
  • Guió de la festa de Nadal. Quan ja havia acabat el conte de "Geroni OMS Tilton" i "La Calderina-4" i tenia els informes força avançats, em va arribar un altre encàrrec: redactar una proposta de guió per a la festa de Nadal de l'escola. Amb totes les idees que van sortir d'una reunió de coordinadors vaig invertir un parell de dies més a posar-les negre sobre blanc i entregar la proposta de guió que, amb uns quants retocs, va acabar donant-se per bo.
  • Informes de final de trimestre. Entremig de tots aquests encàrrecs sobrevinguts hi havia la feina habitual de cada final de trimestre, que no és gens menyspreable: corregir tots els exàmens, omplir les graelles de valoracions, fer les notes mitges, redactar els diferents apartats de cada àrea...
  • Felicitació familiar de Nadal. I quan tot això va estar enllestit, ens vam posar amb la felicitació de Nadal com ja vaig explicar en aquesta notícia.
I aquestes són les diferents proves que vaig haver de superar en aquest feixuc final de trimestre i final d'any. Però per sort me'n vaig sortir. I ara recupero forces per poder encarar les que se'm presentin al 2014 que desitjo que sigui un molt bon any per a tots.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Quina feinada... Ara a encarar el nou any amb tota l'energia per repetir-ne la majoria!!! Per cert, blanc sobre negre o negre sobre blanc? ;-)

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Sergi... també per la correcció ;-) I molt bon 2014.
Eladi

Anna ha dit...

La nostra es sempre una cursa d' obstacle que sempre acabem...de més bé o més malament...Ets un crack..jo de gran vull ser com tu...jijijij

Eladi Martínez ha dit...

Sí, Anna, sempre estem fent uns 5000 metres obstacles i sempre anem pel 2500... sort que tot sovint podem anar-nos-en rient de tot plegat...
Ara que si som cracks... ho devem ser tots dos, no?... ;-)
Eladi