Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

3 de des. 2013

Serveis mínims-1

Vaig de cul.
Fa dies i en tinc per dies.
Se m'ha ajuntat l'edició del número 4 de LA CALDERINA, els informes de final de trimestre a l'escola i algunes feines de les que encara no puc donar detalls (fins que surtin a la llum).
Veig a venir que durant uns dies no podré dedicar-me a posar notícies al bloc, però tampoc no vull deixar el picalapica desatès del tot o sigui que de moment decreto uns serveis mínims: de tant en tant us posaré una cançó i una imatge que m'agradin (i pensi que us puguin agradar) fins que no tingui temps d'escriure notícies com faig normalment.
D'acord?
S'accepten suggeriments...

"És molt senzill: només hi veiem bé amb el cor. Tot el que és essencial és invisible als ulls." (extret del llibre EL PETIT PRÍNCEP d'Antoine de Saint-Exupéry).
Il.lustració original de Joan Turu.


2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Ens deixes ben intrigats amb aquests projectes que no pots desvetllar encara... Ànims, que tu pots amb això i més, i si fa falta un cop de mà pel què sigui, aquí estem!

Tot un clàssic, "More than words", quants records....

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Roger, sé que me'n sortiré... l'experiència m'ho diu, però queden uns quants dies intensos-intensos...
I dels projectes misteriosos... només puc dir-te que l'espera no haurà de ser gaire llarga i que quedaran convenientment desvetllats aquí al picalapica.
Eladi