22 de gen. 2016

M'ajudeu a canviar de mòbil?

Avui una notícia totalment atípica: us demano un consell...

Estimats lectors i lectores,
el meu mòbil Samsung Trend Plus ha mort després de diverses recaigudes i he decidit comprar-me'n un de nou perquè ara se m'estava quedant penjat dia sí, dia també.
Per tal que em duri una temporada més llarga del que m'ha durat aquest (que era senzillet) estic entre 2 opcions després d'escoltar diverses opinions, ja que jo no en tinc ni idea: un BQ M5 o un HUAWEI P8 LITE.
Si alguns dels que llegiu aquest bloc em podeu assessorar, aconsellar, advertir al respecte enviant-me comentaris a aquesta notícia us estaré molt agraït.

BQ M5
HUAWEI P8 LITE

7 comentaris:

  1. Que en pau descansi el Trend Plus.

    Qualsevol opció, que no sigui Windows Phone de ben segur que serà encertada.

    M'han parlat força bé de Huawei, estava per comprar-ne un. Quasi espero que et decideixis, que el meu encara no s'ha mort i veure la teva valoració a veure que tal :-)

    Salut

    ResponElimina
  2. Jo tinc un Zhem, que es la marca "barata" de bq i de moment em va be, i a sobre es dissenyat aqui, que el Huawei es completament made in china, i als xinesoso ni aigua!
    El Samsung young 2 que tambe tenia abans no em va durar res, era un trunyo.

    ResponElimina
  3. Toni, Roger, gràcies pels vostres comentaris... ho vaig escoltant i analitzant tot...

    Eladi

    ResponElimina
  4. Eladi, nosaltres teníem una tablet samsung i es va trencar. Com que bàsicament la feia servir la nena, vam agafar una oferta de la companyia telefònica d'una tablet huawei i no ens ha agradat gens ni a nivell de funcions principals ni de intuitivitat. Vaja que abans la nena feia i desfeia, i ara l'has d'ajudar....
    Sens dubte un samsung!! Nosaltres tenim un galaxy S4 i un J1 i perfecte! Diferents en categoria i preu pero genials tots dos!!!! :)
    Salutacions!

    ResponElimina
  5. Malgrat que al Huawei no se li pugui treure la bateria, jo el prefereixo abans que el BQ

    ResponElimina
  6. Eladi, jo tinc un Samsumg SM-G355HN. Per saber el que et va millor has de pensar per què el necessites. Per exemple el meu té 4 Gigues d'emmagatzematge i és una mica just. Tinc una targeta SD però tot no ho puc passar allà, com per exemple el Sygic, un GPS off-line que em va molt bé per anar de viatge a l'estranger. Entenc poc però el meu mòbil és de connexió 3G i ara el més avançat és el 4G . També cal que pensis si utilitzaràs gaire la càmera de fotos i vídeo, si vols dues càmeres per fer selfis o no...
    Em penso que no t'he donat gaires certeses i espero que sí pistes per poder decidir ;-) Petonets

    ResponElimina
  7. Anna, pons007 i Sabina, moltes gràcies pels vostres consells. M'afalaga veure com hi ha gent que perd una mica del seu temps per donar-me un cop de mà en una cosa tan trivial. Us ho agraeixo molt i vaig prenent nota de tot.
    Eladi

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR