27 de maig 2020

"Eso que tú me das" (Jarabe de Palo)

Jarabe de Palo ha tret un nou disc per sorpresa.
Un disc que es titula "Tragas o escupes" i ja està penjat a Spotify i plataformes digitals.
I com a llançament ens han presentat un videoclip de la cançó "Eso que tú me das", un videoclip on es veu un Pau Donés amb una cara molt demacrada i assegut en un tamboret, que fa pensar que la malaltia potser l'està guanyant.
He llegit que la noia que balla en el videoclip és la seva filla i que ell havia de ballar amb ella, però que no tenia prou forces...
I em sap greu posar-ho aquí perquè no ho tinc confirmat i potser estic alimentant un "fake", però fa temps que pateixo per la vida d'aquest artista, d'aquesta gran persona que ens torna a donar un exemple de valentia i de generositat.

Gràcies, Pau, per tantes i tantes coses, per la música i per l'exemple d'actitud i...mentre estiguem en aquest ball amb la vida i ens quedin forces... a ballar!

3 comentaris:

  1. M'he quedat impressionada perquè no he reconegut el Pau,no obstant cal energia per fer ressonar la veu,O sigui,que voldria pensar que està refent-se....però tinc les meves reticéncies.....això sí,si queden forces,a ballar!!!!

    ResponElimina
  2. Tremendo y muy, muy triste...

    ResponElimina
  3. Judit i Miles,
    barreja de sentiments...por i tristesa si realment se li està acabant la vida... agraïment i admiració per l'exemple de vida que dóna fins al final...
    Respecte total per la persona i per l'artista!

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR