20 de des. 2019

Bones vacances, mestres (un vídeo)

Va ser un impuls...
Quan escoltava la cançó "Memories" de Maroon 5, me la imaginava de banda sonora d'un vídeo bonic. I em van venir al cap imatges de l'escola buida, com alguns anuncis d'aquells que toquen la fibra...
I m'ho vaig agafar com un repte.
Havia d'aconseguir imatges de l'escola i intentar fer un mínim guió que enllacés les imatges i les fes córrer al ritme de la música. I afegir-hi una mica de text que acompanyés la narració de les imatges. Tenia una intuïció de com voldria que quedés i el dubte de si seria capaç de materialitzar-ho.

El dilluns vaig arribar d'hora a l'escola amb la càmera i vaig gravar espais encara buits de gent. Al migdia, a l'hora de dinar, vaig seguir enregistrant les sensacions de l'escola buida, diferents espais i també un recull de les diferents produccions dels alumnes que hi havia exposades pels passadissos.
I llavors vaig anar posant fil a l'agulla. Enllaçant imatges.quadrant-ho amb la música. Redactant els textos breus.
Mica a mica va anar creixent i vaig quedar força content del resultat. Com sempre es podria millorar, sobretot a nivell de gravació d'imatges, però penso que les sensacions que despertarà entre els meus companys mestres (i potser també els que no) seran les que jo volia aconseguir.
O almenys així ho espero...
Bones festes a tothom!

2 comentaris:

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR